Складной нож Victorinox EVOWOOD 14 2.3901.63

Код:  327416242

Складной нож Victorinox EVOWOOD 14 2.3901.63

Код:  327416242

Немає в наявності

3 547

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Victorinox EVOWOOD 14 85мм/3сл/12предм/дерево /штоп/ніжн

Складаний ніж Victorinox EVOWOOD 14 2.3901.63 – це ідеальне рішення споконвічної дилеми практичності та зовнішньої естетики. У представленій моделі складаного ножа гармонійно поєдналися функціональний набір інструментів та унікальна рукоятка з натуральної сировини.

До складу конструкції входять велике та маленьке леза із заточуванням типу Plain, шило-кернер, універсальні ножиці, які допоможуть впоратися з різними побутовими завданнями, а також послужать у ролі інструменту для створення ідеального манікюру.
Оснащений міні викруткою консервний ніж, штопор та багатофункціональна відкривалка для пляшок, доповнена пристроєм для зняття ізоляції – набір, який завжди знайде собі застосування як у домашньому побуті, так і на заміському відпочинку або під час подорожі.

Постійним лідером серед витратних матеріалів, в компанії Вікторінокс є якісна нержавіюча сталь, з якої був виконаний Victorinox EVOWOOD 14 2.3901.63.

Зручність експлуатації представленого мультитула забезпечується ергономічною рукояттю, з виїмками, які дозволяють уникнути втоми під час роботи з ножем.

Корпус мультитула Вікторінокс виготовлений з натурального горіхового дерева, стійкого до ударів, тиску та інших деформацій механічного роду. Завжди носити при собі багатопредметний кишеньковий ніж дозволяє вбудоване в корпус сталеве кільце, за допомогою якого здійснюється кріплення мультитула на карабін або брелок.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Дерево
Колір
  • Коричневий
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».