Складной нож Victorinox SPARTAN UKRAINE 1.3603.7R5

Код:  327416275

Складной нож Victorinox SPARTAN UKRAINE 1.3603.7R5

Код:  327416275

Немає в наявності

1 186

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Бажаєте, щоб Вас завжди і скрізь хтось оберігав? Тоді просто зараз купуйте у нас швейцарський ніж Victorinox SPARTAN UKRAINE 1.3603.7R5! Складаний ніж виготовлений з орнаментом вишиванки. Згідно з повір'ям вишиванка кожну людину оберігає від усіляких бід і захищає навіть від нещасливої ​​долі. Звичайно ж, якщо цей орнамент носити з собою. А з ножем SPARTAN UKRAINE 1.3603.7R5 Ви завжди матимете при собі вишиванку. Адже виконано не лише з орнаментом вишиванки. Але, і компактний, зручний, легкий і поміститься навіть у найменшу кишеню.

Victorinox SPARTAN UKRAINE 1.3603.7R5 – унікальна та універсальна модель. Підходить для чоловіків та жінок. Тож купуйте собі й у подарунок. До того ж вишиванка на швейцарському ножі є не лише оберегом. Ще й символізує щастя, здоров'я, кохання. Безумовно, що ці приємні та необхідні для кожної людини символи завжди радуватимуть Вас щодня. При цьому вишиванка – святиня України. Тому цей народний орнамент популярний завжди і всюди серед усіх українців.

Victorinox SPARTAN UKRAINE 1.3603.7R5 щодня радуватиме Вас та найвищою якістю. Оскільки випущений найкращим та затребуваним виробником світового рівня – Victorinox/Вікторінокс. Для виготовлення швейцарська компанія використовувала високоякісну сталь. Вона проходила унікальну технологію загартовування. До цього часу цей метод фахівці Victorinox тримають у секреті. Тому Вам більше не доведеться турбуватися про якість. І не дарма. Тому що виробник Victorinox кожен ніж постачає ще й із довічною гарантією.

Victorinox SPARTAN UKRAINE 1.3603.7R5 стане для Вас і надійним щоденним помічником. Виконаний з двома відмінно різальними лезами з тонкою кромкою. Так що Ви зможете акуратно і з легкістю щось почистити та порізати. Наприклад, фрукти, овочі та навіть продукти. До того ж, дана модель допоможе Вам завжди і скрізь: вдома, на роботі, у відрядженні, поході і звичайно ж в будь-якій дорозі. Оскільки, крім усього, містить ще консервний ніж, відкривалку для пляшок, штопор, ножиці, пінцет, зубочистку. І навіть найнеобхідніші інструменти для ремонтів – викрутки для легкого закручування та відкручування кріпильних виробів, елемент для зняття ізоляції з проводів та гостре шило. А ось спеціальне підвісне кільце не тільки чудово прикрашає ніж, але і послужить Вам як надійний брелок.

Характеристики

Колір
  • Білий
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image