Складной нож Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R8

Код:  327416413

Складной нож Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R8

Код:  327416413

Немає в наявності

2 019

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Складаний ніж Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R8, виконаний у національній українській символіці, представлений у спеціальній лімітованій колекції знаменитого швейцарського бренду Вікторінокс. Ця модель створена в патріотичній тематиці, завдяки чому може стати чудовим презентом до Дня незалежності України або будь-якого іншого значущого державного свята.

Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R8 має універсальний функціонал, де зібрані найактуальніші інструменти та спеціалізовані пристосування, широко затребувані в побуті. Основа конструкції – велике лезо з Plain-заточенням, робота якого регулюється спеціальним фіксатором. Функціональний механізм цього пристрою дозволяє зберігати лезо у розкритому вигляді рівно стільки, скільки потрібно, виключаючи ймовірність мимовільного закриття складаного ножа.

Також в комплектацію входять консервний ніж із плоскою викруткою, багатоцільова відкривалка для пляшок, оснащена унікальним пристроєм для зняття ізоляції, шило-кернер та штопор. Такий універсальний набір інструментів завжди знайде собі застосування у домашніх стінах, а й у похідних умовах. Завершальною складовою комплектації Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R8 є тандем традиційних для складаних ножів Вікторінокс аксесуарів – пінцета та зубочистки.

За портативність та зручність перенесення відповідає спеціальне сталеве кільце, вбудоване в корпус мультитула. З його допомогою ніж Вікторінокс можна легко прикріпити до зв'язування ключів і завжди мати під рукою універсальний набір корисних інструментів.

Ретельно продумане складання конструкції у поєднанні із застосуванням високоякісних матеріалів виготовлення, стають гарантією практичності, зносостійкості та довговічності швейцарських мультитулів Victorinox. При створенні складаних ножів використовувалася нержавіюча сталь найвищої якості, яка має унікальну перевагу – виключає появу корозії.

Рукоятка ножа виготовлена ​​з міцного пластику, стійкого до ударів, тиску та механічних пошкоджень. Глянцеве покриття пластикового корпусу надає нанесенню у вигляді українського герба, патріотичного напису та фірмового логотипу Вікторінокс, кольорову насиченість та привабливий блиск.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Поліамід
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image