Складной нож Victorinox Manager 0.6365

Код:  327416503

Складной нож Victorinox Manager 0.6365

Код:  327416503

Немає в наявності

1 858

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Швейцарський бренд Victorinox радий представити Вам складаний ніж-брелок Victorinox Manager 0.6365. Компактний, але при цьому необхідний пристрій, якому Ви легко знайдете застосування щодня. Дизайн у стилі "функціональний мінімалізм" поєднав на невеликій площі максимальний набір корисних інструментів.

Практичність даного мультитула із серії Manager забезпечує тонка конструкція з раціональним розміщенням 10 функцій. Модель легко поміститься у кишені одягу та сумки. Містить складаний ніж з невеликим мечем довжиною 41 мм; ножиці; комбіноване пристосування з відкривалки для пляшок, магнітного хрестоподібного викрутки та інструменту для зручного зняття ізоляційного шару на проводці. Має також пилочку для догляду за нігтями, суміщену з плоскою викруткою 2,5 мм. У торці рукоятки-корпусу є пінцет.

Набір інструментів оптимізований кульковою ручкою, яка витягується за допомогою кнопки-слайдера збоку. А завдяки продуманій ергономіці складний швейцарський ніж зручно і приємно тримати в руці. Надійне сталеве кільце дозволить прикріпити ключі або брелок.

Відомий зовнішній вигляд з далекого нагадає про швейцарську якість складних ножів Victorinox (Вікторинокс): корпус з класичними червоними накладками і логотипом бренду на передній панелі. Виготовлено рукоятку із пластику з гладкою поверхнею та відмінними експлуатаційними характеристиками. За надійність та довговічність Victorinox Manager 0.6365 відповідає також використання високоякісної нержавіючої сталі.

Існує міф, що вся нержавіюча сталь за умовчанням не піддається іржі. Майстри компанії Вікторінокс чудово знають про це, тому досягають легендарної якості та високої стійкості до корозії завдяки технології ретельного гладкого полірування. Такий підхід підвищує антикорозійні властивості, а отже, і збільшує термін служби.

Компанія Victorinox – це швейцарська увага до деталей та найкращі дизайнерські рішення для особистого користування чи подарунку, а презентабельний зовнішній вигляд полегшить Ваші пошуки цікавого сувеніру. Великий вибір моделей дозволить купити складні ножі від Вікторінокс у корисній саме для Вас комплектації.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Червоний
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image