Складной нож Victorinox SPARTAN 1.3603.7B1

Складной нож Victorinox SPARTAN 1.3603.7B1

Колір: Білий

Продавець:СтриМ

4.3/5  ( 183 оцінок )

1 408

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Середній швейцарський ніж Victorinox SPARTAN 1.3603.7B1 – багатозадачна модель з 12 функціями та білими глянсовими накладками із сріблястим логотипом бренду Вікторінокс (хрест на тлі щита). Компактний кишеньковий дизайн із серії Spartan зі штопором, двома клинками та відкривачками чудово впорається з великою кількістю завдань як у місті, так і на кемпінгу.

Для виробництва всіх металевих інструментів для Вікторінокс Спартан використана виключно високоякісна нержавіюча сталь з високою антикорозійністю та деформаційною стійкістю. Накладки на рукоятку зроблені з міцного глянсового пластику з гладкою на дотик поверхнею. Всі матеріали призначені для активної експлуатації, а при рекомендованому догляді потішать вас високою практичністю та естетичністю.

Складаний ніж з колекції Спартан має відразу 2 супергострі клинки різного розміру з Plain (гладким) заточуванням, а також 2 відкривалки: для пляшок і консервних банок. Перша поєднана з плоскою викруткою (6 мм) та пазом для зняття ізоляції з проводів, а консервний ніж доповнений невеликою плоскою викруткою (3 мм). Пінцет та зубочистка знаходяться у торці рукояті. З іншого боку конструкції ви знайдете штопор та шило з вушком для шиття, яке можна використовувати і як кернер. Сталеве кільце закріпить ваш інструмент на спеціальному шийному шнурку або темляку.

Ключові параметри та особливості Victorinox SPARTAN 1.3603.7B1:

- 12 функцій
- розмір у зібраному вигляді: 91 х 14,5 мм (довжина х товщина рукояті)
- інструменти: висококласна нержавіюча сталь
- накладки: білий глянсовий органічний пластик (целідор)
- упаковка: фірмовий блістер з інформацією про модель на тильній стороні
- довічна гарантія на якість використаних матеріалів та збирання
- бренд-виробник: Victorinox, Швейцарія

Характеристики

Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Білий
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».