Складной нож Victorinox WATCH OPENER 0.2102

Код:  327416698

Складной нож Victorinox WATCH OPENER 0.2102

Код:  327416698

Немає в наявності

788

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Першокласний кишеньковий ніж Victorinox WATCH OPENER 0.2102 з лаконічним дизайном та мінімальним набором інструментів. Мультитул серії Watch Opener - незамінний союзник для годинникарів, а також тих, кому цікавий пристрій годинникового механізму або просто замінити батарейку.

Презентабельний та простий одношаровий дизайн виконаний у класичному для компанії Вікторінокс червоному кольорі із використанням фірмового логотипу бренду (білий хрест на тлі щита).

Комплектація має зручний пристрій для відкриття задньої кришки годинника і велике лезо з гладкою кромкою, а в торці рукоятки Ви виявите стандартний для мультитула набір: пінцет і зубочистку. Кожен із елементів легко витягається з рукоятки і приводиться в «бойову готовність». Завдяки невеликому розміру (84 мм) він легко поміститься в кишені і завжди буде під рукою, виконуючи роль повноцінного робочого інструменту.

Зносостійкість і безпека всієї «начинки» забезпечує корпус з глянсового міцного пластику з нейлоновим покриттям. Для виготовлення металевих складових використана високоміцна нержавіюча сталь із гарантією якості від виробника.

Бренд Victorinox не потребує додаткової реклами, адже вже давно підкорив серця мільйонів і записав своє ім'я в історію створення якісних складаних ножів та мультитулів. Купуйте Victorinox WATCH OPENER та приєднуйтесь до товариства поціновувачів якісних та практичних девайсів.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Червоний
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image