Складной нож Victorinox Classic ALOX 0.6221.26

Код:  327417256

Складной нож Victorinox Classic ALOX 0.6221.26

Код:  327417256

Немає в наявності

1 858

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Victorinox Classic ALOX 0.6221.26 – мініатюрний складаний ніж, що вміщує цілий набір корисних інструментів. У конструкції компактного мультитула передбачено лезо з гладкою робочою поверхнею (Plain), яке відмінно ріже різні матеріали. Також у цій конструкції є ножиці та пилка для нігтів з очищувачем, який може грати роль плоскої міні викрутки. Для зручного перенесення складного ножа, до його корпусу прикріплено міцне кільце для брелока. Функціональна конструкція мультитула виконана із високоякісної нержавіючої сталі. Цьому металу властива відмінна зносостійкість, невразливість перед негативним впливом широких зовнішніх чинників. Сталеві інструменти зберігають чудові експлуатаційні властивості та естетичну презентабельність протягом довгих років. Відмінна риса мультитулів, представлених у серії «Alox» полягає у спеціальному корпусі. Рукоятка Вікторінокс Класік Алокс 0.6221.26 виготовлена з рифленого алюмінію, що пройшов обробку методом Eloxal. Суть цієї технології полягає в анодному окисненні, що забезпечує надійний захист рукояті від корозії, деформацій, спричинених механічною дією, руйнівного впливу води та інших зовнішніх факторів. Також слід зазначити протиковзкий ефект корпусу, виготовленого з такого матеріалу. Рифлене покриття сталевого відтінку надає мультитул стильний, індивідуальний образ. Як зовнішній дизайн виступає фірмовий логотип Victorinox, виконаний в корпоративних кольорах бренду. Вікторінокс Класік Алокс зручний та невибагливий в експлуатації. Щоб назавжди зберегти високу робочу ефективність та зовнішню акуратність, достатньо регулярно здійснювати очищення виробу підручними засобами. До рекомендацій щодо використання відносяться: зберігання ножа в сухому місці, при температурі нормальної для конкретної пори року, застосування за призначенням та періодичне мастило механізму.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Алюміній
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image