Складной нож Victorinox Signature 0.6225

Складной нож Victorinox Signature 0.6225

Продавець:СтриМ

4.3/5  ( 183 оцінок )

1 408

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж Victorinox Signature 0.6225 – це компактний ніж-брелок з червоною глянсовою рукояткою від всесвітньо відомого швейцарського виробника. Він може стати чудовим подарунком як чоловікові, так і жінці на будь-яке свято. Його функціональність полягає в шести вбудованих інструментах, які можуть виконувати відразу вісім завдань.

Цей ніж відрізняється наявністю у ньому кулькової ручки. Не дивлячись на великий набір інструментів, дана модель складаного ножа від Victorinox має дуже компактні габарити, що дозволяє зробити його своїм постійним супутником. Він не займатиме багато місця ні в кишені куртки, ні в рюкзаку, ні в робочій барсетці. Крім того Складаний ніж Victorinox Signature 0.6225 має сталеве кільце, яке перетворює його на елегантний брелок для ключів.

Матеріал, з якого виготовлені всі інструменти ножа Victorinox Signature 0.6225 – це високоякісна міцна сталь, яка не піддається корозії та пошкодженням під час використання кожного елемента за його прямим призначенням.

На даний складний ніж виробник дає довічну гарантію якості, тому цей ніж служитиме без вад дуже довго.

Розміри: 58 x 18 x 10,5 (ДxШxВ, мм)

Характеристики

Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Червоний
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».