Складной нож Victorinox HUNTER PRO 0.9411.M3

Складной нож Victorinox HUNTER PRO 0.9411.M3

Продавець:СтриМ

4.3/5  ( 183 оцінок )

5 575

Немає в наявності

6

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новий практичний дизайн із вже культової серії HUNTER PRO (Хантер Про) з універсальною чорною рукояттю. Швейцарський ніж Victorinox HUNTER PRO 0.9411.M3 – ідеальний розмір мисливського інструменту. Ніж, що спочатку створювався для мисливців, вже давно збільшив коло та кількість своїх фанатів. Представлена ​​136-мм модель із серії HUNTER PRO ідеально підходить як похідний інструмент у Ваших мисливських експедиціях.

Великий складаний ніж Вікторінокс Хантер Про 0.9411.M3 оснащений великим мечем з формою леза Drop-Point, функціоналом для відкриття однією рукою (One Hand) та надійним механізмом відкриття Back-lock (Беклок).

Широке одноручне лезо виготовлене з фірмової нержавіючої сталі Victorinox з ідеально відполірованою поверхнею. Використана сталь має більшу твердість за шкалою Роквелла (55-56 HRC). Унікальний метод шліфування, який використовують ножівники Вікторінокс, підвищує стійкість до пошкоджень, корозії, завдяки чому компанія надає довічну гарантію якості матеріалів та виробництва. Лезо із заводським гладким заточуванням (Plain) довго зберігає експлуатаційні характеристики і не тупиться. Накладки на рукоятку виготовлені з витривалого та практичного в експлуатації полімерного матеріалу – поліаміду з приємним Soft-touch ефектом. Грамотна розважування ножа, форма рукоятки з пальцями наділяють модель стійким захопленням і максимальним комфортом використання. Серед іншого ніж може похвалитися професійною якістю матеріалів та кріплень, надійним збиранням, контролем виробництва на всіх етапах. Спільно це дозволяє конструкції витримувати великі навантаження. Має один із найбезпечніших та найміцніших механізмом на ринку.

Модель Вікторінокс HUNTER PRO 0.9411.M3 – еталон ножового мистецтва, втілений в ергономічному дизайні з правильними розмірами: 136 мм x 16 мм (довжина у складеному вигляді x товщина). Цей мисливський ніж має великий сталевий отвір для темляка, а для зручного зберігання та використання додатково укомплектований чохлом з можливістю кріплення, наприклад, на ремінь штанів.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Поліамід
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».