Складной нож Victorinox Tinker 1.4603

Складной нож Victorinox Tinker 1.4603

Продавець:СтриМ

4.3/5  ( 183 оцінок )

1 408

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шукаєте зручний та компактний складаний ніж для щоденних цілей! Тоді вам чудово підійде Victorinox Tinker 1.4603. Модель має легку вагу та зручний розмір. Тому, зможете її носити із собою завжди. Плюс, виконана з глянсовою яскраво-червоною презентабельною рукояткою, на якій красується фірмовий логотип компанії Victorinox (Вікторинокс). Містить 9 елементів, що виконують 13 функцій. В арсеналі складного набору великий і малий клинки, які тривалий час не потребують додаткового заточування. Інструменти Вам допоможуть у побуті, відрядженнях та інших місцевостях. У подорожах завжди знадобляться спеціальні відкривалки для консервів та пляшок. А в багатьох ремонтах виручить шило, а також пристрій для зняття ізоляції з хрестовими та плоскими викрутками. Оригінальна каблучка послужить Вам замість брелока. Відмінно доповнюють модель пінцет із зубочисткою. Складаний ніж Victorinox Tinker 1.4603 виготовлений із нержавіючої сталі з високоміцними накладками із пластику. Тому, надійний та довговічний. Плюс, з довічною гарантією якості на матеріал та складання товару.

Розміри: 91 х 26 х 14 (ДхШхВ, мм)

Характеристики

Матеріал ручки
  • Пластик
Колір
  • Червоний
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».