Ніж складаний метелик чорний із гри CS:GO

Код:  327528589
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Ніж складаний метелик чорний із гри CS:GO

Код:  327528589

Немає в наявності

250

199

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж-метелик Black CS GO – відмінний варіант для тих, хто вже захоплюється фліпінгом або для тих, хто тільки недавно вирішив зайнятися вивченням прийомів поводження з балісонгом. В цілому, Black CS GO - приємна по дизайну і модель, що запам'ятовується: клинок і рукоять - чорного кольору. Балісонг Black CS GO чудово виглядає під час обертання і при цьому зручно лягає в руку.

Балісонг Benchmade Black відрізняється легкістю трансформації зі складеного положення в робоче, чому сприяє простота та надійність його конструкції. Ніж розкладається буквально в одну мить і так само легко складається.

Ціліснометалева конструкція рукояті, що відрізняється простотою і надійністю механізм замку, загальна якість зборки всіх елементів, оптимальні розміри – все це, в цілому, робить ніж-метелика Black CS GO відмінним вибором не тільки для всіх, що захоплюються ножами такого типу, але і для тих, хто підшукує собі практичний та стильний складаний ніж.

Також ця модель відрізняється незвичайним вигином клинка. Цікаво, що балісонг Black CS GO робився з огляду на відомі ножі з популярної гри CS: GO. При цьому, це не сувенірна іграшка, а повнофункціональний складаний ніж, що підходить як для використання в місті, так і для пікніків.

Вид ножа: балісонг

Загальна довжина, мм: 215

Довжина леза, мм: 95

Довжина рукояті, мм: 120

Товщина леза, мм: 2

Ширина леза, мм: 20

Марка сталі: 420

Твердість сталі, HRC: 52-55

Поверхня леза: BLACK

Матеріал рукояті: метал

Маса, Г: 105

Вид упаковки: картонна коробка

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 6
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».