Ніж метелика хамелеон градієнт Pirat Gradient з кліпсою

Код:  327528592
Довжина клинка, мм
  • 100
Матеріал клинка

Ніж метелика хамелеон градієнт Pirat Gradient з кліпсою

Код:  327528592

Є в наявності

380

330

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балісонг Pirate Gradien - це якщо не ідеал ножа, але дуже близький до універсальності розкладний ніж. Він може використовуватися як EDC-ніж у місті, доречний він буде і на природі. Основний його плюс - це дуже швидке розкладання клинка, приведення ножа до робочого стану. Основні елементи складаного ножа Pirate Gradien – клинок та рукоятка з піратським символом та кліпсою. При закритті меч укладається в пази рукояті. Клинок ножа Pirate Gradien зроблений із сталі 440 С, що забезпечує легкість заточування та простоту догляду за ним. Рукоятка виготовлена з гладких металевих пластин. Дві суцільнометалеві, половинки в переріз, що нагадують букву "П", утворюють його рукоятку. Шарнірний спосіб з'єднує між собою хвостовик та клинок. Коли балісонг Pirate Gradien відкривається, дві частини його рукояті обертаються 180 градусів у бік, яка протилежна клинку. Клинок при цьому оголюється, половинки з'єднуються, конструкція набуває цілісного вигляду. Крім усього іншого, ножі-метелики - це ще й користь: практикуючи обертання з цим ножем, можна цілком добре розвинути рухливість своїх пальців і кистей, і координацію рухів в цілому. Але, на початковому етапі використання ножа-балісонгу, особливо необхідно пам'ятати про техніку безпеки – необережність з таким ножем може призвести до порізів. Ніж-метелик Pirate Gradien - це витончений, але при цьому міцний складаний ніж. Після нанесення, шляхом анодування, захисно-декоративного покриття, клинок балісонга отримав кольори втечі. Ніж можна без остраху розмістити на кишені, чому додатково сприяє надійна кліпса на рукояті.

ВИГЛЯД НОЖА: БАЛІСОНГ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 220

ДОВЖИНА ЛІЗА, ММ: 100

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 120

Товщина леза, ММ: 2

ШИРИНА ЛІЗА, ММ: 15

МАРКА СТАЛИ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: ANODIZED

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: МЕТАЛ

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: ТАК

МАСА, Г: 150

ВИГЛЯД УПАКОВКИ: КАРТОННА КОРОБКА

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 100
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 55
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Андрий Бугайчук
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Ніж метелик чудовий гострий плавно откривається рекомендую

    Переваги:
    Гострий і був подарок ніж брелок він тоже чудовий
    Недоліки:
    Недостатків немає
  • Віталій Псяйка
    Відгук від покупця. Продавець: Totalmax

    Хороший нож, классная росцветка, но не как на фото

    Переваги:
    Пришло в хорошем состоянии
    Недоліки:
    Не такой как на фото

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».