Тактична куртка Soft Shell Lesko A001 Sand Khaki 3XL армійська чоловіча (K/OPT2-4255-27077)

Тактична куртка Soft Shell Lesko A001 Sand Khaki 3XL армійська чоловіча (K/OPT2-4255-27077)

Розмір: 2XL

Продавець:TOPCHIK

5/5  ( 18 оцінок )

2 401

2 018

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична куртка - захист від вітру і дощу

У прохолодну пору року у військових мисливців і досить гостро стоїть питання наявності теплою, але в той же час вільною і комфортного одягу, яка не буде сковувати рухи. Найкращим варіантом на даний момент є куртка A001, що поєднує в собі високу зносостійкість і мінімально можливу товщину матеріалу, при збереженні властивостей утримання температури.

Тканина Soft Shell - висока зносостійкість

Куртка складається з Soft Shell матеріалу, який має стійкість до тертя, розтягування та інших видів фізичного впливу. Модель A001 здатна зберігати цілісність, навіть в умовах, коли звичайна одяг рветься або втрачає свої властивості. Завдяки Софт Шелл матеріалу, куртка витримує проходження через лісову гущавину і інші перешкоди, тим самим захищаючи ваше тіло від подряпин і ран, які могли бути викликані гілками і тд.

Спереду куртки присутні 5 кишень: 2 великих на тулубі, 1 на правій руці і 2 на лівій. Кишені розташовані таким чином, щоб ви мали максимально швидкий і зручний доступ до предметів, що знаходяться в них. Всі кишені закриваються за допомогою змійки з порівняно тугим ходом, таким чином виключається ймовірність випадкового відкриття відділень.

Регульована конструкція

Конструктивно куртка захищає весь тулуб від продування і переохолодження, особливу увагу приділено шиї і попереку. За основний змійкою розташована система регулювання утяжки, завдяки чому ви зможете затягнути каптур і низ куртки, щоб захистити тіло від вітряної погоди або не сильного дощу. Крім цього, на рукавах знаходяться регульовані манжети, які дають можливість відрегулювати посадку рукавів і ізолювати рукава від попадання сміття і вологи з поза.

Всередині куртки знаходиться фліс, що максимально ефективно зберігає тепло всередині і дозволяє шкірі дихати. У весняний час температура може значно змінюватися протягом для, від прохолоди вранці, до тепла вдень, для цього в конструкції A001 передбачено 2 клапана під руками, відкриваючи які ви можете регулювати температуру всередині куртки, уникаючи зайвої пітливості від перегріву.

Зручне кріплення знаків відмінності

Для фіксації розпізнавальних знаків використовується система типу велкро на обох рукавах, таким чином ви зможете швидко закріпити емблему свого загону, охоронної фірми або дані військовослужбовця.

Розмір Зріст, см Ширина куртки, см Довжина спереду, см Довжина по спині, см Довжина рукава, см
M 175/92A 56 56 72 58.5
L 180/96A 58 59 73 63
XL 185/100A 60 61 74 65
2XL 190/104A 61 62.5 76.5 67.5
3XL 195/108A 63 63 77 69

Більше асортимент в нашому каталозі магазину.

Весь товар перевіряється на шлюб перед відправкою!!!

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 100% поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами