Ніж складний Firebird FH91-GB. 49736

Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж складний Firebird FH91-GB. 49736

Продавець:Kebu

4.2/5  ( 174 оцінок )

1 410

Немає в наявності

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Ganzo Firebird FH91:

Компанія Ganzo подарувала ножаманам чимало практичних та дуже доступних за ціною моделей EDC. Одним із них став складаний фліппер Firebird FH91. Всі моделі цієї серії, FH, по праву вважаються виробами високої якості. Досить сказати хоча б, що всі ножі FH у своєму складі мають справжню сталь D2. Працювати дуже просто і легко – ріжучі властивості чудові, тримають заточення довго. Механіка ножів теж не розчаровує, про що впевнено повідомляють користувачі. Важливе перевага – компактність моделей цієї лінійки.

Ніж-фліппер FH91 виконаний з надежної сталі марки D2, і має відмінну твердість близько 60 одиниць Роквелла. Тип заточення – прямий. Це ніж карманного формату, з формою леза drop-point. Клинки різновидів drop-point дуже популярні, їх часто можна зустріти на моделях ножів. Відмітні особливості: лезо нагадує за видом normal blade, проте острите опущено ближче до центру леза. Лезо демонструє гарні ріжучі та колючі здібності. Універсальність профілю дозволяє застосовувати вироби з клинками такого типу як охотничі та туристичні, господарсько-побутові, тактичні, EDC та інші. Ніж захищений від іржі, розрахований на тривалу експлуатацію.

Є насічки на обуху. Виріб має круглі металеві підшипники. Ергономічна рукоятка з глибокою виїмкою, виглядає досить типово. Комфортно утримувати, ніж не ковзатиме, не зміститься. Плотно лягає в руку, зручність при будь-якому захопленні. Ручка має акуратний зовнішній вигляд, шорстка на ощупь. Все завдяки наявності у складі склотекстоліти G10. Даний матеріал являє собою суміш склотканини та епоксидних смол, що забезпечує відповідні властивості: міцність, стійкість до температур, механічних пошкоджень, знесення. G10 являє собою надійний і практичний компонент. І тому ножа з рукояткою з такого матеріалу прослужити довго, витримуючи різні зовнішні впливи. Це особливо актуально з огляду на те, що FH91 позиціонується як ніж туристичний. А значить, він повинен бути пристосований під різні умови експлуатації, часом досить складні.

Модель не підведе власника, і дозволити йому легко виконувати найрізноманітніші операції. Ніж універсальний. А його габарити та вага невеликі. Є кліпса, яка дозволяє зафіксувати ніж на карманах, на поясі, причепити до сумки. Його зручно переносити, і він завжди буде під рукою. Виріб представлено у трьох варіантах окрасу – у чорному, зеленому та сірому. Акуратний та лаконічний, пристосований для щоденного носіння. Можна також застосовувати не лише у туризмі, активному відпочинку, а й у міських умовах.

Довжина виробу загальна складає 20,3 сантиметри. Довжина клинка досягає 8,8 сантиметрів. Товщина леза дорівнює трьом із половиною міліметрів. Важить ніж 119 грам. На це виріб виробники дають офіційну довічну гарантію.

.

Гарантія: довічна

.

Країна-виробник товару: Китай

.

Марка сталі: D2

.

Вид ножа: карманний, туристичний

.

Тип замку: Flipper

.

Вага: 119 г

.

Довжина клинка: 88 мм

.

Загальна довжина: 203 мм

.

Тип товару: Ножі

.

Тип заточування: прямий

.

Форма клинка: drop-point

.

Тип ножа: складання

.

Матеріал рукояті: G10

.

Товщина клинка: 3.5 мм

.

Колір клинка: сірий

.

Типи складаних ножів: з фіксацією

.

Колір рукоятки: зелений

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».