Тактичний військовий рюкзак Hinterhölt Jäger 32 л Хакі (SUN0089)

3 відгуки

Код:  32846687

Тактичний військовий рюкзак Hinterhölt Jäger 32 л Хакі (SUN0089)

3 відгуки

Код:  32846687

Продавець:SunCloud

4.7/5  ( 162 оцінок )

1 051

Немає в наявності

31

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель J ger 32L тактичний рюкзак об'ємом 32 літрів. Дизайн рюкзака виконаний в класичному стилі. Максимально ергономічний і надійний. Велика кількість відділень дозволить легко розмістити багато речей, які можна зручно розподілити для швидкого доступу до них. Багато дрібних відділень дозволить знайти правильне місце для канцелярії, медикаментів, дрібного інструменту. Для документів є спеціальне внутрішнє відділення на блискавці. Стягнуті і поясний ремінь зроблять фіксацію рюкзака на спині зручною для тривалих походів. Військові і мандрівники оцінять відділення під гідратор, якщо ж ви НЕ плануєте його використовувати, то це відділення відмінно підійде для зберігання блокнота. Характеристики: - Матеріал: поліестер 600D (тканина дійсно відповідає цим параметром по зносостійкості і водовідштовхувальними підкладці. - Обсяг: 32 літрів (загальний обсяг всіх відділень). Достатній обсяг для розміщення продуктів, води, одягу, ноутбука 15, канцелярії, аптечки. - М'які і широкі накладки на плечових шлейках забезпечать розподіл ваги рюкзака. - Велике відділення для вешей з двома кишенями, сітковим і закритому на блискавки. - Середнє відділення з трьома кишенями для дрібних речей. - Середнє відділення на лицьовій стороні з 5-ю кишенями для канцелярії. - Мале відділення на лицьовій стороні. - Відділення для гідратора або плоских речей, таких як блокнот. - На кожній блискавки по два замки. - Верхні і нижні стяжні ремені 4 шт. - Поясний ремінь для кращої фіксації рюкзака. - Розмір 43 * 26 * 24 см

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Поліестер
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Розмір
  • 43 х 26 х 24 см
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Данил Орлов
    Відгук від покупця. Продавець: SunCloud

    Замовляв (15августа) , матеріал не рвущийся , плотность пошива - щільна . Встроений (пінал) , на спині є відділ який відкривається на липучці , гарнозберігати докмеунти , лист А4 надійно захищається . Вмістливіший ніж інші рюкзаки , влазить більше ніж у звичайний великий рюкзак , я гадаю що літраж соответствує вказаному . Замовляв рюкзак в шкільних цілях . Для учня 10класу цього рюкзака вистачає з головою , а якщо під форму захиста вітчизни , то взагалі клас .

    Переваги:
    Об'ємний ,ввміститиьний , качествений матеріал .
    Недоліки:
    Немає .
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: SunCloud

    Только что получил посылку. Товар не соответствует заявленным характеристикам 35л по факту 20л. размер не 47см а 42см

    Переваги:
    -
    Недоліки:
    +++
  • Гость
    Продавець: SunCloud

    Очень хорошая и адекватная цена, почти все рюкзаки, которые стоят до 1500 грн по качеству не лучше этого.

    Переваги:
    Отличный рюкзак, за эту цену ему просто нет аналогов, хорошая перфорация на задней спинке и лямкам в долгих походах не натирают.
    Недоліки:
    Хотелось бы больший выбор расцветок.