Ніж Ontario OKC Traveler Yellow (8901YEL)

1 відгук Код:  329666590
Довжина клинка, мм
  • 57
Матеріал клинка

Ніж Ontario OKC Traveler Yellow (8901YEL)

1 відгук Код:  329666590

Колір: Жовтий

Продавець:Sweetbuy!

3.8/5  ( 2448 оцінок )

289

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Ontario Knife Company має довгу історію розвитку, яка налічує більше 100 років. Саме тому вона накопичила чималий досвід у розробці різноманітної ножовий продукції. Будь ніж виробника відрізняється високою якістю сталі, продуманістю дизайну і прийнятною ціною.Модель Ontario OKC Traveler – прекрасний варіант мініатюрного EDC-ножа. Даний екземпляр нагадує модель 8900, форма леза тут – drop-point. Така форма зручніше для нанесення уколів, колючих рухів. Наприклад, коли потрібно щось проткнути – ту ж паперову упаковку. Ріже також добре, особливо часто ножі з такими типами клинків використовують туристи. Може бути використаний для потреб туриста, мандрівника. Ніж досить легкий і компактний, він завжди буде під рукою. До того ж, зручна складна конструкція. Відкривається модель двома руками. До речі, замок в ножі – slipjoint.Лезо зроблене із сталі, не схильної до процесу корозії. Твердість матеріалу досягає 55 одиниць за шкалою Роквелла. Обробка клинка – сатинування. Рукоять ножа має ергономічні виїмки, щоб користувачеві було зручно утримувати модель. Ручка виготовлена з пластику.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 1.9
Довжина клинка, мм
  • 57
Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 52-55 HRC
Додаткові характеристики
  • Не является холодным оружием и не является предметом запрещенным к продаже на территории Украины, кольцо для подвешивания, OKC Traveler Yellow
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».