Нож Boker Plus Kwaiken Air G10 Jade (01BO343)

Код:  330043474
Матеріал клинка

Нож Boker Plus Kwaiken Air G10 Jade (01BO343)

Код:  330043474

Колір: оберіть потрібний варіант

Немає в наявності

4 133

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинки имеют практически те же габариты, за исключением более тонкого клинка и рукояти, а также новых материалов накладок.

Независимо от варианта исполнения, клинок изготавливается из стали марки VG-10 с твердостью 57-58 единиц по шкале Роквелла.

Клинок извлекается с помощью флиппера и фиксируется замком Liner Lock. Рукоять формируют стальные лайнеры и декоративные накладки из древесины, титана или G-10.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Тип складаного ножа
  • На підшипнику
Тип замка
  • Liner lock
Поверхня клинка
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Олександр Воробей
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Колір: Чорний

    Дуже розчарований...
    Товар прийшов лише майже через тиждень хоча зазвичай все приходить за 1-3 дні, але спишемо це на війну. Ніж зовсім без змазки. Абсолютно. Спеціально розібрав щоб перевірити і він повністю сухий (на щастя у комплекті був маленький ключ щоб це можна було зробити, але рекомендую використовувати свої інструменти, швидше все зробите і нерви не зіпсуєте). Самі розумієте, що сухий ніж-фліппер відкриватися буде дуже туго. Якщо все ж плануєте брати - замовляйте відразу викрутку з головкою Torx якщо нема дома, а також змазку (може підійти звичайна змазка для швейної машинки якщо не хочете тратити занадто багато грошей). Чесно кажучи за такі гроші виробник міг би потурбуватися хоча б про банальний мінімум, але виходить що не так. Відчуття наче викинув гроші на вітер. Не рекомендую товари цієї фірми. До реселлера претензій як таких не маю.

    Переваги:
    Зовнішній вигляд.
    Недоліки:
    Дуже туго відкривається. Сухий без змазки. Викруткою що йде у комплекті дуже некомфортно користуватись. Ціна не відповідає якості.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».