Дісткий страйкбольний пістолет Galaxy G16 (Glock 17 mini)

Дісткий страйкбольний пістолет Galaxy G16 (Glock 17 mini)

Продавець:Torg Landiya

4.6/5  ( 180 оцінок )

386

Немає в наявності

23

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет Galaxy G16 (Glock 17 mini) від фірми Galaxy

Galaxy G.16 - якісна компактна спрингова страйкбольна модель пістолета Glock 17, виготовлена ​​з якісного цинкового сплаву та пластику. Початкова швидкість пострілу кульки 60-69 метрів за секунду.

Страйкбольний пістолет Galaxy G.16 Glock 17 mini практично повністю повторює оригінальну модель австрійського Glock 17 і, призначений спеціально для командної гри в страйкбол і використання в якості додаткової зброї.

Він оснащений магазином на 6 куль діамтером 6 мм, які, за рахунок потужності спінінгового механізму ігрового пістолета, здатні розвивати швидкість на вильоті з дула до 69 м/сек. Завдяки цьому пістолет є не тільки безпечним у використанні, але й дозволяє відчути гру більш наближеною до реальності.

Матеріал моделі – оцинкований сплав металу та ABS-пластик, який і забезпечили невелику вагу моделі – всього 286 г. Завдяки цьому ігровий Глок 17 є зручнішим у перенесенні, а також дозволяє комфортно вести прицільну стрілянину за різними цілями поодинокими пострілами. Висока зручність останнього забезпечує також чудово повторена тайванцями оригінальної рукояті моделі, яка призначена повністю повторювати анатомічні характеристики руки користувача.

Характеристики

Тип магазину
Додаткові характеристики
  • Шарики
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами