Ніж Victorinox Spartan Transparent Blue Blister (1.3603.T2B1)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 59 г

Ніж Victorinox Spartan Transparent Blue Blister (1.3603.T2B1)

Колір: Темно-синій

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 60 оцінок )

2 052

Є в наявності

Гарантія. 10 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський кишеньковий ніж SPARTAN (номер моделі 1.3603.7B1; білі накладки; упаковка - блістер). Легендарний складаний ніж середнього розміру 91 мм з 12 популярними функціями. Стильний і продуктивний інструмент для повсякденного використання від культового швейцарського ножового бренду Victorinox. Ваш Спартан завжди буде готовий відрізати, полагодити, відкрити і виправити що завгодно.1. велике лезо2. маленьке лезо3. відкривачка для пляшок з4. - плоска викрутка 6 мм5. - пристосування для видалення ізоляції6. ніж для консервів з7. - викрутка 3 мм8. штопор9. шило / дирокол / кернер10-11. зубочистка і пінцет (в торцях рукояті)12. кільце зі сталі для підвішуванняІнструменти виготовлені з фірмовою нержавіючої сталі Вікторінокс володіють неймовірною міцністю, зносостійкість і видатними антикорозійними властивостями. Всі ріжучі кромки протягом довгого часу залишаються максимально гострими і не вимагають частої заточки. Професійна якість справжніх швейцарських ножів. Гарантія на всі використані матеріали і збірку. Розміри рукояті, мм 91 х 14,5 Вага ножа 59 грамів Кількість функцій 12 Високоякісна нержавіюча сталь Накладки з глянсового пластика (Cellidor / целлідор)

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Тип замка
  • Slip joint
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».