Ніж Victorinox Сlassic-SD (0.6223.94)

Код:  333154462
Вага з піхвами, г
  • 22

Ніж Victorinox Сlassic-SD (0.6223.94)

Код:  333154462

Колір: Хакі

Є в наявності

1 781

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж VICTORINOX Сlassic-SD (0.6223.94) швидко допоможе виконати маленьку господарську роботу. Цей швейцарський армійський ніж від відомого виробника ножів Victorinox має невеликі розміри, що дозволяє завжди носити ножа в кишені піджака або штанів, а завдяки наявності спеціального кільця Вам надається можливість повісити його на ключі. Клинок ножа виконаний з високоміцної нержавіючої сталі, а руків'я - з міцного глянсового нейлону. Ніж VICTORINOX Сlassic-SD (0.6223.94) володіє оптимальним набором функцій, які забезпечують все необхідне. У цьому ножі є велике лезо, ножиці, плоска викрутка, кільце для підвісу, пилочка для нігтів, пінцет і зубочистка. Крім того, на цей швейцарський ніж Victorinox розповсюджується довічна гарантія від виробника на матеріали і якість збірки. Купіть ніж VICTORINOX Сlassic-SD (0.6223.94) за нашою вигідною ціною і Ви отримаєте цінного помічника в щоденних ситуаціях.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Нейлон
Тип замка
  • Slip joint
Вага з піхвами, г
  • 22
Колір
  • Хакі
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Александр Семёнов
    Продавець: 4Line. Колір: Сірий

    Можете пожалуйста оставить 1 экземпляр ножа пожалуйста

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».