Ніж Ganzo G733-BK чорний (2015-11-24) (G733-BK)

Код:  333169069
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 125

Ніж Ganzo G733-BK чорний (2015-11-24) (G733-BK)

Код:  333169069

Немає в наявності

1 032

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G733-BK чорний (2015-11-24) (G733-BK) зайняв гідне місце у великій родині складаних ножів цього бренду. Виробники забезпечили його всім необхідним, щоб цей ніж чудово служив під час відпочинку на природі та був корисним у міських умовах. Для леза виробники обрали сталь 440С із категорії нержавіючих сплавів. Вона вважається найкращою у своїй серії, оскільки врівноважує найважливіші для ножового металу характеристики. Сталь переносить контакти з водою, не іржавіючи, але міститься досить багато вуглецю, щоб твердість гарту можна було довести до 58 HRC. Тому ножі із неї досить довго не затупляються. Ganzo G733 гладко заточений, а тому для догляду за ним підійде практично будь-яка кишенькова або стаціонарна точила. Поверхня клинка оброблена популярним зараз методом Stone Wash. В результаті, лезо стає практично матовим, хоч і відображає деякі сонячні промені. Але важливо, що дрібні дефекти, такі як подряпини, на його поверхні набагато менш помітні. Для рукоятки також задіяні сучасні матеріали. Це G10 – пластик з композитною структурою, який набагато міцніший за інші різновиди пластику. Щоб рукоятка ножа зручно лежала в руці, їй надали форму, що повторює контури стиснутої долоні. А поверхня пластику - з накаткою, яка перешкоджає прослизання у вологих руках. На одній із сторін зафіксовано кліпсу зі сталі, яка служить для страхувального кріплення ножа під час його перенесення. З цією ж метою, в рукоятку можна просмикнути темляк. Блокування клинка здійснюється замком Axis. Це штифтовий механізм, що дає повну гарантію безпеки під час використання ножа. Щоб він безперебійно служив протягом тривалого часу, замок слід своєчасно очищати від будь-яких забруднень, що потрапили всередину. Ножі супроводжують людину протягом усього її життя. Особливо потрібна ця зброя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ножа - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити речі, що зламалися, знадобиться гарний ніж. Ganzo чудово справляється з усіма поставленими завданнями та є незамінним предметом для туриста, мисливця та грибника. Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився понад два десятки років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, які рухаються ідеєю створення першокласних ножових екземплярів за доступною вартістю.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».