Ніж Victorinox Swiss Army Spartan (1.3603)

Код:  333178819
Вага з піхвами, г
  • 67

Ніж Victorinox Swiss Army Spartan (1.3603)

Код:  333178819

Колір: Червоний

Є в наявності

1 793

Гарантія. 10 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зверніть увагу на складаний ніж VICTORINOX Swiss Army Spartan (1.3603) з глянцевою червоною рукояткою від відомого виробника швейцарських ножів Victorinox, який порадує Вас компактністю і функціональністю. Невеликі розміри дозволяють завжди носити ножа в кишені піджака або штанів, а завдяки наявності спеціального кільця Вам надається можливість повісити його на ключі. Клинок ножа виконаний з високоміцної нержавіючої сталі, а руків'я - з міцного глянсового нейлону. Ніж VICTORINOX Swiss Army Spartan (1.3603) забезпечить Вас всіма необхідними інструментами. У цьому ножі є велике і мале леза, штопор, шило, кернер, ножа для відкривання консервів, комбінований інструмент з відкривачкою для пляшок, з плоскою викруткою-інструментом для зняття ізоляції, кільце для підвісу, пінцет і зубочистка. Крім того, на цей швейцарський ніж Victorinox розповсюджується довічна гарантія від виробника на матеріали і якість збірки. Купіть ніж VICTORINOX Swiss Army Spartan (1.3603) за нашою доступною ціною і Ви отримаєте якісний інструмент від відомого виробника швейцарських ножів Victorinox.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Нейлон
Загальна довжина, мм
  • 91
Тип замка
  • Slip joint
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Ігор Яців
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Ножі vix чудові, шкода, що прислали товар який не відповідає опису.
    1. Замість малого леза тут пилка
    2. Зубочистка, нажаль, недоїхала
    В цілому товаром я не задоволений, якщо є така можливість хочу повернути.

  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Загалом чудовий ніж, але, оскільки замовлявся на подарунок, було трохи неприємно бачити маленьку подряпину на корпусі, а також брудну коробочку. Впринципі непогано.

  • Дмитрий Шевчук
    Відгук від покупця. Продавець: Gifts & Travel. Колір: Червоний

    круть. понравился. не хлипкий

Дивитися усі відгуки до товару →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».