Ніж Cold Steel Finn Wolf синий (20NPLUZ)

1 відгук Код:  333181648
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 96 г

Ніж Cold Steel Finn Wolf синий (20NPLUZ)

1 відгук Код:  333181648

Колір: Синій

Продавець:BeBest

4.6/5  ( 63 оцінок )

4 234

Є в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Cold Steel Finn WolfСкладаний ніж Cold Steel Finn Wolf розроблений дизайнером зі світовим ім'ям Ендрю Демко (Andrew Demko). За основу була взята класична форма і функціональність скандинавського Pukko і доповнена сучасними технологіями і матеріалами. Клинок з японської нержавіючої сталі AUS-8A має гладку ріжучу ромку і прямі скандинавські спуски Scandi grind. Біля основи клинка розташований двосторонній шпенек, що робить зручним розкриття ножа як для правшів, так і шульг.Рукоять ножа Finn Wolf виготовлена з пластика Griv-Ex, зносостійкого і практичного матеріалу, стійкого до ударних навантажень. Вигнута форма рукояті відмінно лягає в руку, не вислизає і захищає пальці під час роботи з ножем, як прямим, так і зворотним хватом. У задній частині рукояті розміщується компактна кишенькова кліпса. Її можна переставити на праву або ліву сторону рукояті в положенні вістрям угору. Також на п'яті розміщено отвір під темляк. Механізм фіксації леза - практично неруйнівний Tri-Ad Lock. Ніж упакований в коробку.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».