Ніж Ganzo G723 оранж (G723-OR)

Код:  333192790
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 180

Ніж Ganzo G723 оранж (G723-OR)

Код:  333192790

Немає в наявності

1 052

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G723 оранж (G723-OR) виготовлений таким чином, щоб поєднати практичність та привабливий дизайн. Він призначений для використання під час відпочинку за містом або як кишеньковий нож на кожен день. Для того, щоб ніж міг прослужити довгий час, його клинок зроблений з нержавіючої сталі високої якості 440С. Цей сплав відрізняється хорошою опірністю до корозії і водночас досить великою твердістю — близько 58 HRC. Завдяки цьому ніж довго залишається гострим навіть без регулярного підточування. Довжина леза ножа становить 9.5 см при його товщині по обуху 0.4 см. Разом з рукояткою довжина готового до роботи ножа становить 21.5 см. У закритому вигляді він набагато компактніший — всього 12 см в довжину. Щоб носити складений ніж було зручно і безпечно, Виробники вибрали для нього популярний тип замку FrameLock. Він відомий високою надійністю та простотою використання. Виходячи з особливостей фіксуючого механізму, основою ручки ножа є металева пластина. Пластикова накладка прикрашає лицьову сторону ручки. Для неї використаний міцний склопластик G10, який відомий своєю зносостійкістю. Поверхня накладки – не рівна, що зроблено спеціально для міцнішого захоплення ножа. Також на рукоятці передбачені кліпса і отвір для темляка, щоб власник ножа міг закріпити його, наприклад, на лямці рюкзака. заміських умовах видів дрібних робіт. Цей ніж безумовно сподобається рибалкам, мисливцям, мандрівникам та іншим людям, які вважають за краще відпочивати активно.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».