Ніж Victorinox RangerGrip 61 (0.9553.MC)

Код:  333195289
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 134

Ніж Victorinox RangerGrip 61 (0.9553.MC)

Код:  333195289

Колір: Червоний, Чорний

Немає в наявності

5 013

Гарантія. 10 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж VICTORINOX RangerGrip 61 (0.9553.MC)Швейцарський ніж із серії RangerGrip дозволяє справлятися з екстремальними ситуаціями - він розроблений спеціально для любителів активного відпочинку, легко відкривається і не ковзає в пальцях.Ніж має у своєму складі хороший набір функцій, повністю задовольняючий. , рибалки чи мисливця. Рукоятка виготовлена ​​із синтетичних матеріалів. Ніякого особливого догляду за ножем не потрібно, його достатньо протерти і змастити вузли, що рухаються, декількома краплями машинного масла. Точити ніж найкраще оригінальними точилками VICTORINOX.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Нейлон
Тип замка
  • Liner lock
Вага з піхвами, г
  • 134
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Леонід Базильчук
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Колір: Зелений

    Гарний ніж. Довго вибирав комплектацію. Зупинився на основних. Цілком задоволений. Порада тим, хто вибирає дивитися різних постачальників. За однією ціною різні постачальники на Розетці продають різні комплектації. Я придбав ніж зі шкіряним чохлом.

    Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Трохи ціна кусається

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».