Ніж Victorinox Picknicker (0.8353)

Код:  333202219
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 105

Ніж Victorinox Picknicker (0.8353)

Код:  333202219

Колір: Червоний

Немає в наявності

2 065

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський кишеньковий армійський ніж Victorinox Picknicker із фіксатором - це універсальний набір інструментів із класичним дизайном. Лезо фіксується у відкритому положенні замком типу лайнер-лок, а накладки на рукояті виключають ковзання в руці. Крім того, ніж Victorinox дуже практичний і містить усі основні інструменти для повсякденного життя. Ніж виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі. Рукоятка виконана з червоного матового нейлону.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Нейлон
Тип замка
  • Liner lock
Вага з піхвами, г
  • 105
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Сергій Осика
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Колір: Чорний

    В цілому ніж добрий. Але в моєму випадку фіксація ножа дуже туга. Для складання приходиться прикладати надмірних зусиль. І вдома руками, тому що однією це майже не можливо. Чохол призначений для більших по розміру ножів. Тому, якщо застібати щоб він не бовтався, то ліпучку треба перешивати нижче. Це третій мій ніж з Швейцарії і вперше я не задоволений.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».