Ніж Opinel 12 VRI inox (001084)

Код:  333820072
Матеріал клинка

Ніж Opinel 12 VRI inox (001084)

Код:  333820072

Немає в наявності

535

Гарантія. 2 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис



Опис ножі Opinel 12 VRI:



Компанія Опинель була заснована Жозефом Опинелем. Саме він у 1890-х роках вперше представив публіці ножі власного виробництва, які швидко завоювали популярність практично у всьому світі. Про це говорить темп продажів в першій половині 20-го століття. Тільки до 1940-х років було продано більше 20 мільйонів примірників. Такими популярними ці ножі стали завдяки надійності, простоті і універсальності застосування. Адже навіть класичні моделі добре підходять для туризму, що обумовлено використанням для виробництва тільки високоякісних матеріалів і конструкції, перевіреною часом.



Opinel 12 VRI є класичним представником лінійки Natural, ідеально підходить як для щоденного використання, так і активного відпочинку.



Виготовляється клинок для даного ножа з шведської сталі марки Sandvik 12C27 і кожен виготовлений зразок проходить спеціальну термічну обробку, завдяки якій його твердість становить 57-58 HRC.



У даній моделі рукоятка виготовлена з буку і має традиційну, трохи розширену на торці форму. Це дозволяє міцно утримувати ніж навіть в самих екстремальних умовах.



Також Opinel 12 VRI, як і більшість складних ножів цієї компанії, обладнаний фірмовою замком virobloc. Цей замок має досить просту конструкцію, проте здатний витримувати дуже великі навантаження. Він надійно фіксує клинок в одному з двох положень, що дозволяє не турбуватися про те, що ніж закриється під час роботи або розкриється при транспортуванні.



 



 

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Піхви/чохол
  • Немає
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Гарантія
  • 2 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».