Ніж Swiza D03 All Black (KNI.0033.1010)

Код:  334436992
Матеріал клинка

Ніж Swiza D03 All Black (KNI.0033.1010)

Код:  334436992

Немає в наявності

2 746

2 487

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Складаний ніж SWIZA – це сучасне прочитання швейцарської класики. Бренд SWIZA передбачає зручність і практичність в повсякденному використанні в поєднанні з автентичною швейцарської стилістикою і орієнтований на людей з динамічним способом життя.

SWIZA - самий зручний, стильний і простий у використанні швейцарський ніж, адже він поєднує в собі тільки ті функції, які можуть знадобитися щодня.

Ножі виготовлені з нержавіючої сталі марки 440C, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла. Такі показники є оптимальними для щоденного використання і легкої заточування.

Складні багатофункціональні ножі Swiza мають ряд унікальних особливостей.

Вигнута ергономічна форма і м'яка нековзна ручка з матового прогумованого полімеру Soft touch роблять її більш зручною для зберігання і роботи. Такі ножі дійсно виділяються серед інших швейцарських ножів.

Ножі Swiza безпечні. Замок Safety Lock, вбудований в швейцарський хрест на рукояті, активується натисканням на заховану в ньому кнопку. Надійно зафіксований лайнер не дасть клинку скластися вам на пальці. Розкрийте клинок і насолоджуйтеся прекрасним безпечним різом. Для того, щоб закрити ніж, необхідно затиснути хрест і плавно заховати клинок в рукоять. На відміну від інших ножів, вам необхідно просто натиснути кнопку, а не відсувати сам лайнер усередині рукояті.

Інструменти Swiza мають зручні прорізи, що дозволяють з легкістю діставати їх з рукояті як правшам, так і лівшам. Крім того, вони дозволяють зберегти нігті, що так важливо для представниць прекрасної статі.

Ножі Swiza невибагливі у догляді: ви можете мити їх під проточною водою, так і в посудомийній машині у воді до 80 градусів, однак постарайтеся помістити ніж в машині окремо від решти забрудненого посуду. Обов'язково протріть насухо кожен інструмент після миття.

Окремим пунктом варто відзначити дизайн, адже різноманіття кольорів і візерунків рукояті задовольнить вимоги як прихильника класики, так і любителя яскравих незвичайних аксесуарів. Універсальний чорний або класичний червоний? Життєрадісний помаранчевий або безтурботний блакитний? А, може, бездоганний білий або камуфляж? Вибирати тільки вам, адже це ще не всі колірні рішення, в яких доступні ножі Swiza.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image