Ніж Ganzo G726M зелений (G726M-GR)

Код:  334983895
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 119

Ніж Ganzo G726M зелений (G726M-GR)

Код:  334983895

Немає в наявності

846

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Ніж Ganzo G726M зелений (G726M-GR) Компанія Ganzo поповнила лінійку універсальних складаних ножів моделлю Ganzo G726M. Цей ніж призначається для використання в будь-яких туристичних умовах або як практична міська модель. Його основні риси - це практичність, довговічність, зручність у використанні і стійкість до основних негативних факторів впливу, в тому числі - до іржавлення. Це одночасно міцний та стійкий до корозії сплав. Твердість сталі 440С оцінюється лише на рівні +-58 одиниць за шкалою Роквелла. Ніж з цього металу не потребує особливо ретельного догляду і довгий час залишається гострим після заточування. У даній моделі довжина леза становить 8.5 см при загальній довжині ножа 19 см. Але із закритим мечем габарити інструменту зменшуються до 10.5 см у довжину. Клинок гладко заточений, що дозволяє працювати цим ножем із більшістю поширених матеріалів. У тому числі, Ganzo G726M допоможе вам приготувати похідний обід або загострити рогатини для кострового котелка. Його конструкція дозволяє відкрити ніж однією рукою і унеможливлює випадкове спрацювання механізму. Для рукоятки ножа Ganzo G726M виробники вибрали один із міцних сучасних матеріалів – нейлон, армований скловолокном. Он обеспечивает длительную долговечность изделия, привлекательный внешний вид и удобство работы с ножом.Особенностииспользование нержавеющей стали 440Ствердость металла на уровне 58 HRCдлина открытого ножа 19 см при длине лезвия 8.5 смрукоятка с нейлоновыми накладкамивес ножа составляет 119 гиспользован надежный замок для лезвия AxisLockНожи сопровождают человека на протяжении всей його життя. Особливо потрібна ця зброя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ножа - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити речі, що зламалися, знадобиться гарний ніж. Ganzo чудово справляється з усіма поставленими завданнями та є незамінним предметом для туриста, мисливця та грибника. Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився понад два десятки років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, які рухаються ідеєю створення першокласних ножових екземплярів за доступною вартістю.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image