Ніж Ganzo G7533-OR

Код:  334984528
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 126

Ніж Ganzo G7533-OR

Код:  334984528

Немає в наявності

1 178

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Невибагливий ніж G7533 з затемненим лезом виробництва торгової марки Ganzo підійде для використання в побутових умовах, в умовах туризму та кемпінгу, а темне покриття леза дозволяє використовувати модель в тактичних цілях. Це сучасний ножовий матеріал, легований молібденом і ванадієм, з відмінними характеристиками міцності, стійкий до корозії, впливу вологи, механічним зусиллям на вигин і удар. Форма клинка дроп-пойнт має гарну проникаючу здатність та відмінні ріжучі якості. Лезо має спеціальне темне покриття, що дозволяє використовувати модель у тактичних професійних цілях. Такий ніж не видасть місце розташування власника навіть під сонячним промінням. Крім того, на ньому не помітні сліди бруду, відбитки пальців і він стійкий до подряпин. Універсальне рівне заточування підходить для роботи з різноманітними матеріалами і дозволяє робити максимально точні розрізи. Він легко набуває різної форми і дозволяє сформувати зручну ручку анатомічної форми. G10 стійкий до впливу вологи, перепадів температур та агресивних середовищ. Поверхня накладок має текстуровані насічки для кращого зчеплення з долонею. Ніж легко утримувати навіть вологими руками. Яскраво виражена підпальцева виїмка робить роботу з моделлю максимально безпечною та комфортною. Для відкриття-закриття ножа використовується замок Axis Lock. Це штифтовий замок, що рухається пружиною. Рекомендується підтримувати чистоту механізму, оскільки забруднений може прийти в несправність. Для комфортного перенесення непомітно на поясному ремені або похідному екіпіруванні передбачена сталева однопозиційна кліпса. Щоб запобігти втраті ножа, можна закріпити темляк у спеціальному отворі на рукояті.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image