Ніж CRKT Cuatro (7090)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 81

Ніж CRKT Cuatro (7090)

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1419 оцінок )

2 940

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж CRKT Cuatro 7090 - практичний робочий інструмент міцної конструкції та лаконічного дизайну. Ніж зручний для носіння в кишені та швидко приводиться у робоче положення.

Клинок drop-point виконаний з високими прямими спусками, гострим кінчиком та фальшлезом. Він чудово справляється з найрізноманітнішими завданнями, пов'язаними як з різом, і з проколюванням.

Виготовлений меч з нержавіючої китайської сталі 8Cr13MoV, загартованої до твердості 57-58 HRC. Клинок з неї відрізняється високими експлуатаційними характеристиками та добре тримає заточування. Поверхня піддана дробоструминній обробці (Bead Blast), що значно збільшує зносостійкість клинка та надає йому матовості.

Викид клинка здійснюється натисканням на невеликий плавець. Розкриття відбувається чітко та плавно, без доведення пензлем. Замок Liner Lock із підпружиненим сталевим лайнером надійно блокує клинок і не дає йому скластися під час роботи.

Рукоятка прямої форми повністю приховує клинок у складеному вигляді. Конструкція рукояті максимально проста. Її формують скелетизовані лайнери із накладками з текстоліту G-10. Обидві половинки рукояті з'єднані втулками, бекспейсер відсутній. Накладки виготовлені фрезеруванням на верстаті з ЧПУ і мають дрібні подовжні канавки, що покращують зчеплення рукояті з долонею.

Кліпса для фіксації ножа CRKT Cuatro у кишені встановлена ​​під праву руку.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 3.2
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».