Пістолет стартовий Blow P29 сигнально-шумовий пугач під холостий чорний патрон Блоу Р29

Пістолет стартовий Blow P29 сигнально-шумовий пугач під холостий чорний патрон Блоу Р29

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 87 оцінок )

2 469

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Накладки на рукоять пістолета виготовлені з якісного полімеру, рамка та затвор з металу (сплав ЦАМ), стовбур та магазин сталеві. Калібр 9 мм, довжина 170 мм, вага 798
  • Дросельний отвір розташований праворуч.
  • Магазин вміщує 7 набоїв.
  • Рухомий затвор.
  • Після закінчення боєприпасів стає на затримку затвора (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Є нерегульовані прицільні пристрої (цілик і мушка).

Blow P29 є напівавтоматичним стартовим пістолетом з УСМ подвійної дії та призначений для відстрілу холостих патронів.

Сфера використання стартових пістолетів не обмежується застосуванням спортивних змаганнях. Їх також можна використовувати як психологічну самооборону з огляду на наступні характеристики і переваги:

- візуальна схожість із реальними моделями бойової зброї;

- "попереджувальний постріл у повітря" звучить, як справжній;

- звук розноситься далекі відстані, його не можна сплутати з випадковим шумом;

- перехожі чи мешканці сусідніх будинків викличуть поліцію з нагоди "стрілянини";

- не вимагають спеціальних дозволів правоохоронних органів, немає необхідності в купівлі сейфа для зберігання, коштують набагато дешевше за газові або травматичні пістолети, правомірність застосування не викликає сумнівів, як у випадку з пневматичними аналогами.

Як боєприпас для стартових пістолетів служить холостий патрон.

Холості патрони не мають вражаючого елемента, а саме кулі, проте звук пострілу повністю відповідає бойовому.

Патрон складається з корпусу (гільзи), порохового заряду та капсульного складу. Від бойових набоїв вони можуть відрізнятися не тільки відсутністю кулі, але й масою порохового заряду. Це пов'язано з тим, що охолоджена зброя може бути пошкоджена бойовою пороховою масою. Втім, на ефективність роботи це не впливає.

Працює холостий патрон майже так само, як і бойовий. Запалення порохового заряду викликається ударом бойка по капсулі. Порох спалахує, виділяючи пороховий газ, який повинен виштовхувати з гільзи кулю. Оскільки кулі немає, то гази вільно прориваються у дуло, створюючи візуальний ефект пострілу.

Незважаючи на те, що стрілянина здійснюється холостими патронами, необхідно дотримуватись заходів безпеки: стріляти, тримаючи зброю у витягнутій вгору або перед собою руці, не наближати до голови або вуха, оскільки гучний звук пострілу може викликати проблеми зі слухом; не стріляти в невентильованих приміщеннях, оскільки газ, що виділяється зарядами, шкідливий для здоров'я. Демонтаж червоної пластикової заглушки з дула пістолета може призвести до серйозних наслідків: правоохоронні органи не вирізняють пістолет від бойового і можуть відкрити вогонь на поразку за його власником.

Про бренд

У 2009 році турецька компанія Akdal Arms, виробник карабінів та запчастин до них з вісімдесятирічної історією, засновує фірму Zara Silah, що займається виключно виробництвом сигнальної та пневматичної зброї.

Zara Silah одержала власні потужності для виробництва. Весь процес виготовлення деталей та їх збирання зосереджено одному заводі, дозволяючи повністю контролювати процес і залежати від сторонніх постачальників. Завдяки сучасному обладнанню та впровадженню передових технологій завод досяг дуже високої якості продукції. Крім того, перед відправкою замовникам готові збройові зразки проходять перевірку.

Комплектація

  • Пістолет
  • Кейс
  • Інструкція
  • Упаковка
(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, які не досягли 18 років.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами