Безпечний ніж метелик тренувальний навчальний тупий дитячий ніж балісонг для дитини хамелеон 1072

Код:  336425092

Безпечний ніж метелик тренувальний навчальний тупий дитячий ніж балісонг для дитини хамелеон 1072

Код:  336425092

Є в наявності

450

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Безпечний дитячий ніж для трюків 1072 - це відмінний якістю виконання, тренувальний балісонг, з яким зручно вправлятися у фліппінгу. Це відмінний помічник у відпрацюванні різноманітних прийомів поводження з цими незвичайними ножами. Як такого клинка у цього балісонгу немає - замість нього є спеціальна, не заточена пластина з отворами, функція яких не тільки декоративна, а й практична: полегшення ваги. Як і в звичайному ножі-балісонгу, ця пластина складаючись, ховається в ручку. Що найважливіше, тренувальний ніж-балісонг 1072 – це гарантована безпека тренувальних занять, і для користувача, і для оточуючих – з балісонгом можна тренуватися, не побоюючись порізатися, травмувати себе та всіх, хто знаходиться поряд. При цьому пластина цього балісонгу, що імітує клинок, хоч і не заточена, але має досить значну вагу. Тому при необережному поводженні вона досить чутливо «прилітає» на пальцях. Що привчає не розслаблятися і бути обережним з будь-яким ножем. Головні переваги ножа-метелика 1072 для тренувань: • Є дієвим тренувальним пристосуванням, що підходить для відпрацьовування прийомів поводження з повністю робочим, заточеним ножем-балісонгом. • Конструкція, що відрізняється надійністю - оскільки їй не властиво наявність зайвих деталей, ускладнених елементів і механізмів, то ламатися і забитися брудом тут практично нема чому.• Навіть якщо у вас вийде так, що ви необережно складете ніж або піддаєте себе ризику ще якось, то страшного нічого не станеться: заокруглена і не гостра пластина-імітація клинка цього балісонгу абсолютно небезпечна. Ніж-балісонг 1072, спеціально розроблений для тренувань - це доступне і безпечне, легке в обігу пристосування, що чудово підходить і дітям, і ножами, що недавно захопилися, - метеликами, дорослим. Увага! Для занять фліпінгом (англ. "обертання") балісонг повинен пройти мінімальну попередню підготовку.

Обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик (або як варіант - на лак для нігтів).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».