Підлітковий дитячий безпечний тренувальний міні балісонг ніж метелик для трюків та фліппінгу не гострий чорний 967

Підлітковий дитячий безпечний тренувальний міні балісонг ніж метелик для трюків та фліппінгу не гострий чорний 967

Продавець:KHmastershot

4.8/5  ( 180 оцінок )

156

143

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Безпечний дитячий ніж для трюків А-967 mini "Чорний" – це гарантія абсолютної безпеки тренувань, як для вас, так і для оточуючих – з ним можна вправлятися не боячись порізів та інших поранень травматизму себе та оточуючих людей.

Закруглена та незаточена пластина повністю безпечна. Завдяки своїм невеликим розмірам:

- Довжина балісонгу в розкритому стані 16,5 сантиметрів, у складеному 9,5 сантиметрів

він ідеально підходить і для наймолодших любителів фліппінгу Лезо не заточено! - Ніж безпечний для дітей.

Ніж метелик, балісонг А-967 mini "Чорний" - це якісний пристрій, що дозволяє тренуватися у фліппінгу і відпрацьовувати безліч інших прийомів поводження з таким типом ножів. Як такого клинка в нього немає – його роль грає пластина з отворами, які несуть як декоративну, і практичну функцію: полегшувати вагу. Як і в класичному балісонгу, цей елемент складається, ховається в ручку з нержавіючої сталі. Рукоятка А-967 mini "Чорний", як і у багатьох сучасних метеликів - зроблена з суцільнометалевих пластин, і поділяється вздовж на дві частини: тут уже все як у ножах класичної конструкції. Основні переваги тренувального балісонгу:

Є відмінним тренувальним засобом, який підходить для відпрацювання прийомів роботи зі справжнім ножем-балісонгом. Надійність конструкції - оскільки тут немає жодних кнопок, пружинок, і тим більше, складних механізмів, то тут і нема чого виходити з ладу, обростати брудом і остаточно ламатися.Навіть якщо ви примудритесь неправильно скласти клинок або ще якось наразити себе на небезпеку, нічого страшного не станеться: закруглена і незаточена пластина повністю безпечна. Тренувальний ніж-балісонг А-967 mini "Чорний" – простий, легкий у користуванні, доступний і безпечний у користуванні, тому підходить як дітям, так і дорослим, що тільки захопилися балісонгами.

Увага! Для занять фліпінгом (англ. "обертання") балісонг повинен пройти мінімальну попередню підготовку.

Обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик (або як варіант - на лак для нігтів).

На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби Гарантія не поширюється!!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».