Ніж Benchmade Saddle Mountain Skinner Richlite (15002-1)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 106

Ніж Benchmade Saddle Mountain Skinner Richlite (15002-1)

Продавець:ZVEROBOY

5/5  ( 42 оцінок )

13 310

Є в наявності

17

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оновлений класичний скіннер від Benchmade в "упаковці" із сучасних матеріалів. Benchmade Saddle Mountain Skinner 15002-1 – це мисливський фіксований ніж, розроблений для мисливців на велику дичину.

Клинок дроп-пойнт виконаний з характерним для скінерів вигином кромки, завдяки чому легко справляється з довгими надрізами. Гостріший, ніж у традиційних скінерів кінчик добре підходить для проколів і виконання дрібних робіт. Два майданчики з випилом на обусі служать для упору пальцем, що дозволяє чітко контролювати хід ножа.

Виконаний клинок із преміальної порошкової сталі CPM-S90V, яка наділяє його високою корозійною стійкістю, агресивним різом та тривалим утриманням гостроти ріжучої кромки.

Ніж має конструкцію фул-танг, рукоять формує повнорозмірний хвостовик та накладки з екологічного матеріалу richlite у поєднанні зі склотекстолітом G10. Richlite – це композитний матеріал, виготовлений з переробленого паперу. Вигин на черевці утворює два упори - в основі та на кінці ножа. Така форма добре утримує долоню від зісковзування з рукояті в обидва боки. Виступ хвостовика на торці утворює дробильний інструмент, в якому виконано отвір темляка.

Ніж Benchmade Saddle Mountain Skinner комплектується формованими піхвами з кайдекса. Отвори по краях дозволяють просмикнути шнур і закріпити ніж у потрібному місці та положенні.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.05
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 106
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».