Кишеньковий ніж Grand Way 01535

Код:  336752137
Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 01535

Код:  336752137

Є в наявності

1 243

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 01535 – EDC ніж для сучасного городянина.

Абревіатурою EDC (Every Day Carry – «носити щодня») прийнято називати предмети, які люди постійно носять із собою. Речі першої необхідності та регулярного, щоденного застосування. До таких речей можна віднести смартфон, ключі, запальничку, гребінець, окуляри, хустку. Відносять до цього списку і компактні складні кишенькові ножі. Вважається, що такий складень може будь-якої миті нагоді сучасному городянину. Звичайним завданням для таких EDC ножів є відкриття упаковок, нарізка їжі, допомога у швидкому імпровізованому ремонті одягу та техніки. Коротше кажучи, всі ті турботи, що часто зустрічаються, справлятися з якими зручніше за допомогою міцної заточеної сталі, а не голих рук.
Grand Way 01535- Сучасний складаний ніж-фліппер із замком liner lock. Фліпперами називають ножі, що розкриваються за допомогою спеціального виступу на мечі - плавника. При розкритому клинку плавник також працює як зручний і надійний упор для руки. Замок типу liner lock відомий своєю простотою та надійністю. Це один із найпоширеніших і практичних способів фіксації клинка у наш час. Ви легко можете розкривати та закривати Grand Way 01535 лише однією рукою. При цьому безпека та зручність використання ножа залишаються на висоті.

Швидкість та хльосткість спрацьовування осьового механізму забезпечена парою якісних підшипників. Клинок Grand Way 01535 виготовлений із нержавіючої сталі марки 8CR13MOV. Цей сорт стали відомий своєю міцністю та стійкістю до корозії. Твердість сталі дорівнює 58-59 HRC, що є гідним показником для ножів вищої цінової категорії. Високі спуски клинка і зведення в 0.6 мм забезпечують відмінну ножу резучасть. Як відомо, ЕDC – ножі найчастіше позиціонуються саме як компактні складні різаки. Grand Way 01535 є гідним представником цієї категорії.

Рукоятка ножа складається з пари сталевих міцних лайнерів, покритих накладками з композиту G10. Композит G10 – легкий, міцний, волого- та хімічно стійкий матеріал. Він не нагрівається на спеку і не примерзає до рук на холоді. Композитні накладки ножа Grand Way 01535 гарантовано забезпечують зручність та надійність зчеплення рукояті з долонею власника. На рукояті знаходиться зручна кліпса, що дозволяє надійно закріпити ніж на кишені.
Grand Way 01535відповідає всім актуальним тенденціям у ножовому дизайні. Рукоятка не просто ергономічна, вона явно розроблена дизайнером з гарним почуттям смаку та міри. Клинок і лайнери пройшли якісну обробку методом stone wash, що надає їм не тільки красу, а й меншу схильність до подряпин та інших дрібних механічних пошкоджень. Загалом дизайн ножа можна охарактеризувати як стильний, серйозний та безумовно чоловічий.

Grand Way 01535 відрізняється відмінною для своєї категорії якістю складання. Він безвідмовно фліпує і легко ріже. Вся конструкція цієї моделі виконана з неабияким запасом міцності.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Довжина клинка, мм
  • 90
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».