Приціл оптичний Discovery VT-3 4-16x44 SF SFP

Мінімальна кратність, х
  • 16
Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл оптичний Discovery VT-3 4-16x44 SF SFP

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

8 840

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Discovery Optics VT-3 4-16x44 SF SFP має легкий і міцний корпус з алюмінію. Лінзи прицілу виконані з якісного оптичного скла і мають багатошарове покриття, що просвітлює. Приціл, для своїх характеристик, має досить малі розміри, ергономічний і зручний в експлуатації. Його легко можна встановити на пневматику СО2, пневматику РСР, вогнепальну зброю калібром до.308win/7.62x51NATO, включаючи компактні і булпап моделі.

У руках досить досвідченого стрільця VT-3 4-16x44 SF SFP розкриє все багатство своїх можливостей. Безперечно, він знайде своє місце, як в середовищі любителів точної цільової стрільби, так і серед кроухантеров або навіть мисливців на велику дичину.

Discovery Optics VT-3 4-16x44 SF SFP володіє великим багатством настроювань, до переліку яких входять:

- Змінна кратність.

Приціл має наближення, що змінюється в межах 4 – 16 разів. Таким чином, він підходить для стрільби на середні і великі дистанції.

Discovery Optics VT-3 4-16x44 SF SFP дає можливість комфортного прицілювання на всій ефективної дальності стрільби для пневматики і карабінів під .22 LR, забезпечуючи (табличну) зону ураження в 5 см на відстані до 150 м (10 см 250 м).

Конструкція прицілу дозволить його застосування і зі зброєю під більш могутній патрон.

При кратності близько 4х VT-3 4-16x44 SF SFP має досить великий вихідний зіницю і широке поле зору. Враховуючи хорошу світлосилу оптики, все це значно підвищує зручність прицілювання, і зменшує стомлюваність очей стрілка.

Приціл дає ясне, чітке, не «мильне» зображення. Якщо вам дорогі ваші очі, ви безумовно оціните.
Наближення регулюється кільцем на окулярі.

- Відбудування від паралакса.

Так як у цієї моделі досить велика кратність, відбудування від паралакса їй просто необхідна. Регулювання паралакса проводиться барабаном на лівій стороні корпусу в межах від 10 ярдів до нескінченності. Дане рішення є оптимальним з точки зору ергономіки, так як не вимагає від стрільця значної зміни положення тіла і не заважає прицілюванню. Механіка настроечного механізму працює легко і плавно, користуватися їй зручно.

Згідно з офіційними буклетам, завдяки високій культурі виробництва і ретельному контролю якості продукції, після фокусування паралакса приціли від Discovery Optics мають середню величину відхилення 0.1-0.2 MOA, що помітно перевищує подібний показник в порівнянні з багатьма навіть більш дорогими моделями прицілів на ринку.

-Прицільна сітка у другій фокальній площині.

Сітка типу SS SFP MIL знаходиться у другій фокальній площині.

Таке положення сітки в наш час вважається більш простим і тому недорогим варіантом, що дозволяє знизити вартість прицілу без втрати якості і функціональності. При цьому, у цього, історично більш традиційного рішення є і свої плюси. Особливо, для достатньо досвідчених стрільців. Розмітка зберігає високу чіткість при різних показниках кратності і полегшує прицілювання по дрібних цілей на великому збільшенні навіть на тлі місцевості (елементів рослинності, гілок тощо). Добре помітна така сітка і при мінімальних кратностях.

Прицільні сітки подібного SS SFP MIL типу відносять до балістичних. Їх розмітка дозволяє пристріляти приціл на різні дистанції, що в подальшому значно спростить стрілянину по віддаленим цілям.

- Механізм внесення поправок.

Механізм внесення поправок представлений парою тактичних барабанів, що дозволяють регулювання навіть рукою, одягненої в рукавицю. Таким чином, досить досвідчений стрілок може легко вносити необхідні поправки, що називається, «прямо в полі». Це додатково розширює зручність і гнучкість застосування даного прицілу.
Для запобігання втрати налаштувань під час транспортування зброї або руху по місцевості, кришки барабанів виконані підйомними. В транспортному положенні опущені кришки сидять досить щільно, мимовільні провороты фактично виключені. Для внесення поправок кришки слід підняти, знімаючи при цьому з фіксації.
Барабанчики дають можливість обнулення. Для цього слід відкрутити фіксуючий гвинт з широким прямим шліцом «під монету» (або стандартну «викрутку-відкривачку» швейцарського ножа).

Таким чином, всі важливі настроювальні механізми надійно фіксуються. Приціл цілком підходить для використання не тільки в умовах стрілецького клубу, але і на полюванні, де тряска і поштовхи фактично неминучі.

Запас поправок по висоті і горизонту становить 100 МОА, ціна поправки — 1/10 MIL.

-Диоптрическая перефокусування окуляра.

Для стрільців з різною силою зору приціл має можливість перефокусовування окуляра в межах ±2 діоптрій.

- Сумісність з широким спектром пневматичної і вогнепальної зброї.

Завдяки своєму легкому та міцному корпусу і відмінній якості збірки, приціл Discovery Optics VT-3 4-16x44 SF SFP сумісний з широким спектром пневматичної і вогнепальної зброї. У цей список входять: пневматика СО2, пневматика РСР, вогнепальну зброю калібром до.308win/7.62x51NATO.
У комплекті з прицілом йде пара кілець на планку Weawer, що дають можливість гнучкої і змінної установки прицілу на зброю.

Також приємним бонусом є вхідні в комплект захисні кришки-фліпи для окуляра та об'єктива. Оптика прицілу виготовлена з якісного скла, покритого багатошаровим покриттям. Загальновідомо, що подібні скла потребують захисту від механічних пошкоджень. На щастя, виробник подбав про нас, витрачати час і гроші на придбання захисних кришок вже не треба.

Discovery Optics VT-3 4-16x44 SF SFP – надійний і якісний сучасний оптичний приціл, що дозволяє легку настройку і комфортну експлуатацію як в польових умовах на полюванні, так і в процесі різних спортивних стрілецьких дисциплін.


Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 16
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами