Рибальський ніж Grand Way WK 0026

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 94

Рибальський ніж Grand Way WK 0026

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 30 оцінок )

184

Є в наявності

18

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way WK 0026 - недорогий і дуже практичний фіксований ніж з мечем з нержавіючої сталі. Цей ніж не є холодною зброєю, тому що не відповідає багатьом ознакам х. о. Ключовими параметрами ножа є товщина леза менше 2.6 мм.

Ножі, подібні до Grand Way WK 0026 , дивовижним чином поєднують у собі зручність, практичність і доступну ціну. У основі конструкції вони мають випробувану століттями форму традиційного ножа народів північної Європи. Наприкінці 20-го століття шведські виробники ріжучого інструменту значно модернізували форму фінського ножа, привівши його до сучасних уявлень про ергономіку, функціональність та придатність до масового виробництва.

Нові варіанти легендарної "фінки" (або пуукко) швидко завоювали цілу армію шанувальників та поширилися по всьому світу. І це не дивно, адже ця конструкція справді дуже вдала.

І саме до таких ножів відноситься Grand Way WK 0026. Пластикова рукоять, забезпечена зручними упорами, безпечна та зручна. Вона не боїться вогкості та бруду, не примерзає до руки на морозі і не сильно гріється у спеку. Простий клинок з нержавіючої сталі 3Cr13MoV має оптимальну форму та розміри для виконання більшості стандартних завдань. Ніж легкий і просто напрочуд зручний, як у роботі, так і в зберіганні. Пластикові піхви також міцні та легкі, забезпечені таким важливим елементом конструкції, як дренажний отвір для стоку вологи.

Завдяки використанню простих технологічних матеріалів, ніж легко виробляється у величезних кількостях, а тому – дешевий і доступний. Над тим, чи варто купити рибальський ніж Grand Way WK 0026, навіть нема чого роздумувати. Такий зручний та корисний ніж, та за такою ціною, ви просто більше ніде не знайдете!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 18
Матеріал клинка
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».