Кишеньковий ніж Grand Way 6889 AN

Код:  336752185
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 6889 AN

Код:  336752185

Є в наявності

537

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 6889 AN – американський танто в форматі джентльменського «пиджачного» ножа.

Таким чином, дана модель поєднує в собі два надзвичайно цікавих і широко популярних типу складення.

Джентльменські ножі переживають зараз свою другу молодість. Багато в чому це пов'язано з розвитком ножовий культури у середовищі сучасних городян. Компактний, стильний резачок як не можна краще підходить для сучасного жителя кам'яних джунглів. Одна з головних вимог до таких складням – вони не повинні виділятися і заважати при носінні на кишені брюк або піджака. Ось і Grand Way 6889 AN зроблено так, що він фактично не має виступаючих частин і деталей, які можуть за щось зачепитися, «стати кілком», перешкодити вилученню ножа. Навіть клинок в прибраному положенні зовсім не виступає над лайнерами рукояті. Плавець, службовець для розкриття ножа також зроблений максимально низькопрофільним і обтічним. Складений 6889 AN являє собою невеликий акуратний чорний брусочок. Його легко посадити на кишеня з допомогою невеликої акуратною кліпси і в такому вигляді проносити з собою по місту цілий день. Заважати він явно не буде, навіть якщо в кишені виявиться ще щось крім ножа.

Ще одна важлива характеристика джентльменського ножа – його зовнішній вигляд. Чорний тантоидный клинок в поєднанні з чорними ж накладками рукояті, текстурованими «під камінь» виглядає стильно і серйозно. Так що і з дизайном у цього ножа все добре. Так само як і з якістю збірки. На відміну від безлічі китайських «бюджетників», у Grand Way 6889 AN всі деталі підігнані, нічого не перекошуються і не намагається відпасти на ходу. Навіть улюблений фанатами-ножеманами «клиночек по центру» має місце бути. Для багатьох це важливо. Не бовтається і не люфтить клинок і в робочому положенні.

Сталеві лайнери рукояті не мають полегшують виштамповок і вирізів. Це додає ножу міцності, але не робить його занадто важким, так як рукоять сама по собі досить компактна.

В наверші знаходиться темлячное отвір і ударний елемент – «склобій».

Клинок форми танто виготовлений із сталі марки 440С. Ця надійна і недорога нержавійка колись була однією з найпоширеніших ножових сталей в світі. Не дивлячись на появу нових високотехнологічних сортів, не здала своїх позицій і в новому столітті. Адже на її стороні стійкість до корозії, міцність і доступність.

Особенности американского танто подробно описаны в соответствующей статье нашего блога. Рекомендуем вам обратить на неё внимание, если вы хотите узнать, что это за клинки и почему они так популярны.

Раскрывается нож при помощи небольшого плавника-флиппера. В осевом механизме находится пара подшипников, поэтому флип у ножа легкий и плавный. Клинок становится в рабочее положение быстро и без проблем. Пружина замка типа liner lock работает надёжно и без сбоев.

Як показує практика, у наш час досить багато людей хочуть купити собі складаний ніж з клинком типу танто. Популярність таких складень не убуває. Багато в чому завдяки їх красі і функціональним особливостям.

Grand Way 6889 AN – недорогий, але якісно зібраний джентльменський ніж, який є повноправним представником самобутнього сімейства танто.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».