Приціл оптичний Discovery VT-3 4-16x44 SF FFP

Мінімальна кратність, х
  • 16
Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл оптичний Discovery VT-3 4-16x44 SF FFP

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

11 440

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

VT-3 4-16x44 SF FFP – якісно виготовлений, компактний і легкий (550 гр) оптичний приціл від Discovery Optics. Завдяки своєму формату, ця модель добре підійде для установки навіть на укорочені і булпап моделі зброї.

При цьому міцний цільний алюмінієвий корпус і висока якість збірки дозволяють успішне застосування прицілу з пневматикою СО2, пневматикою РСР, а також з вогнепальною зброєю калібром до.308win/7.62x51NATO (роздільні 30 мм кільця на планку Weawer в комплекті).

Приціл володіє багатими можливостями в плані налаштування, в руках досвідченого стрільця він виразно розкриє свій широкий потенціал. DiscoveryOpticsVT-3 4-16x44 SFFFPподойдет, як для любителів цільової стрільби, так і для кроухантеров, а також мисливців на велику дичину.

У числі основних технічних особливостей прицілу VT-3 4-16x44 SF FFP слід згадати:

• Висока якість зборки.

При виробництві прицілів Discovery Optics використовується технологія Tolerance Controlled. Вона дає можливість точніше контролювати відхилення від заданих величин. В результаті навіть бюджетна оптика від Discovery нічим не поступається навіть більш дорогим моделям і маркам. Що вже тут говорити про серії VT-3, вже завоювала популярність серед стрільців по всьому світу.

• Змінна кратність.

DiscoveryOpticsVT-3 4-16x44 SFFFP має змінний наближення у 4-16 разів і лінзу об'єктива діаметром 44 мм, Він добре підходить для прицільної стрільби на середні і великі дистанції. При цьому змінна кратність значно розширює спектр застосування цього прицілу.
Згідно з табличними даними, приціли з максимальною кратністю в 16х дають зону ураження в 5 см на відстані до 150 м (10 см 250 м). Виходячи з цих даних і даних про ефективної дальності стрільби та кучності вашого зброї, вам буде нескладно визначитися з вибором.
Регулювання наближення здійснюється кільцем на окулярі.

• Продумана конструкція і ергономіка.

Лінзи прицілу виготовлені з високоякісного скла з багатошаровим покриттям. Діаметр лінзи об'єктива – 44 мм. Ці характеристики забезпечують прицілу яскраву чітку візуальну картинку і діаметр вихідного зіниці в 11-2,75 при різних показаннях збільшення. Приціл комфортний для стрілка, не стомлює очі при довгому використанні. Особливо вірно це при кратності 4х, при якій вихідний зіницю і поле зору максимальні (11 мм і 8 м на 91 м видалення, відповідно).
Видалення вхідного зіниці для даної моделі складає 85-90 мм, що є хорошим показником, що дозволяє безпечне застосування прицілу на вогнепальну зброю.
Корпус герметичний і заповнений азотом, що запобігає запотівання оптики.
Окуляр має можливість перефокусовування в межах ±2.

Так як багатошарове покриття лінз потребує захисту від механічних пошкоджень, в комплект прицілу включені кришки-фліпи на об'єктив і окуляр. Цей приємний бонус з боку виробника позбавить вас від додаткових витрат і клопоту з пошуку і придбанню захисту для вашої оптики.
Також приціл комплектується антибликовой насадкою на об'єктив (killflash).

• Відбудування від паралакса.

В прицілах кратністю 12х можливість відбудування від паралакса є фактично необхідною умовою.
У даній моделі паралакс має можливість регулювання від 10 ярдів до нескінченності.
Настроювальний барабанчик знаходиться на лівій стороні корпусу прицілу на одному рівні з барабанчиками механізму внесення поправок. З точки зору ергономіки такий варіант є найкращим. Стрілку не доведеться далеко тягнутися рукою і значно змінювати положення тіла для фокусування прицілу.
Механіка настроечного барабанчика працює плавно, чітко і не люфтить.

• Механізм внесення поправок.

Механізм внесення поправок має тактичний дизайн і може легко регулюватися навіть рукою, одягненої в рукавицю. Барабанчики виконані подьемными. В опущеному стані вони щільно фіксуються і фактично виключають мимовільний проворот.
Досвідченому стрілку отримує можливість внесення поправок буквально «на ходу». При цьому внесені налаштування будуть захищені від скидання, що робить приціл придатним не тільки в стрілецькому клубі, але і в польових умовах, під час кроухантинга або полювання.
Запас поправок по висоті і горизонталі — 100 MOA, ціна поправки 1/10 MIL. Можливість обнулення передбачена (шестигранний ключ в комплекті).
Цікавою особливістю дизайну барабанчиков є прогумовані отвори в кришках. Вони призначені для кульок під пневматику. Досить цікавий в плані ергономіки хід.

• Прицільна сітка в першій фокальній площині.

Прицільна сітка типу SS FFP MIL розташована в першій фокальній площині. Вона масштабується разом зі зміною збільшення. Це значно підвищує зручність стрілка. Така конструкція прицільного пристосування характерна тільки для сучасної оптики високого класу.
Розмітка сітки виконана чітко і точно. Будучи одним з варіантів балістичних сіток, вона дійсно допомагає при стрільбі на віддалені дистанції. Сітка нанесена методом лазерного гравіювання, а значить, не боїться ударів і віддачі, що виникає при стрільбі. Розмітка відмінно помітна при максимальному наближенні і не стає занадто дрібною при 4х.

VT-3 4-16x44 SF FFP від Discovery Optics – дійсно висококласний сучасний, компактний і досить легкий оптичний приціл, який відмінно підходить, як для спортивних стрілецьких дисциплін, так і для різних видів полювання.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 16
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами