Парадна шабля морської піхоти США Grand Way 235G

Код:  336752269
Довжина клинка, мм
  • 745
Матеріал клинка

Парадна шабля морської піхоти США Grand Way 235G

Код:  336752269

Немає в наявності

2 457

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сувенірна репліка 235G від Grand Way є досить точною копією USMC Model 1859 NCO Sword. Дана модель шаблі досі перебуває на озброєнні корпусу морської піхоти США і застосовується сержантським і унтер-офіцерським складом.

Офіцери і сержанти морської піхоти носять шаблі з часів Війни за незалежність США. Шаблі сержантського і унтер-офіцерського складу були скопійовані зі стандартною армійської моделі. Приблизно в ті ж роки офіцери морської піхоти почали носити шаблю в мамелюкском стилі, майже таку ж, як носять сьогодні.

Тоді це було справжнє бойове зброю, використовуване на війні.

В наш час шаблі все ще офіційно перебувають на озброєнні морської піхоти США. Тільки тепер вони виконують суто церемоніальні функції. Шаблі використовуються під час різного роду урочистостей, парадів, свят і прийомів. Наприклад, під час весільної церемонії, за умови, що хоча б один із вступають шлюб під час одруження одягнений у форму і має звання капрала або вище.

Репліка виготовлена з великою подібністю до оригіналу. Клинок виготовлений з полірованої нержавіючої сталі і прикрашений орнаментальним травленням і написом United States Marines ("морська піхота США"). Гарда жовтого металу також виконана досить детально і прикрашена жовтим ж темляком з пензлем.

Репліка комплектується чохлом з приладом в тон гарді. Це — дуже гарний зразок сувенірної зброї. Добротно зібраний і має в якості прообразу прекрасну витончену шаблю з багатою та цікавою історією. Якщо ви колекціонуєте репліки холодної зброї, USMC Model 1859 NCO Sword просто зобов'язаний бути у вашій колекції!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 745
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».