Кишеньковий ніж Grand Way 180167-1

Код:  336752344
Довжина клинка, мм
  • 100
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 180167-1

Код:  336752344

Є в наявності

504

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вважається, що балисонг (він же «метелик») – складаний ніж, придуманий філіппінцями. Як і багато інші речі, відкрили і «розкрутили» балисонг американці. Під час Другої Світової через базу на Філіппінах пройшло багато американських моряків і військових. Багато з них, повертаючись додому, везли з собою в якості сувенірів метелики. Природно, заповзятливі комерсанти швидко оцінили переваги ножа та налагодили його масове виробництво.

Цей тип ножа створювався простими людьми для своїх повсякденних потреб. Що потрібно звичайному рибалці або селянину? Простий, надійний і зручний інструмент. Філіппінцям явно вдалося задумане. Саме тому балисонг заслужив свою популярність.
Перерахуємо головні плюси цієї конструкції:

  • 1. Простота. Метелик не містить складної механіки, пружин, замикаючих вузлів, кнопок, але все одно працює! Чим простіше конструкція, тим вона надійніше. І, звичайно ж, дешевше.
  • 2. Зручність. У складеному стані половинки рукояті ножа працюють як своєрідні піхви. У розкладеному надійно фіксуються стискає їх долонею. Тобто, при правильному використанні, балисонг – надійний і безпечний ніж. Дуже мало ймовірно, що він сам розкриється у вас в кишені або складеться вам на пальці під час роботи, як це можливо в інших складних конструкціях.
  • 3. Флиппинг. Флиппинг і ще раз флиппинг. Не будемо кривити душею, цей пункт варто було б поставити на перше місце. Якщо хто не в курсі, фліпом називається хльостке, ефектне розкриття балисонга. Це фактично його візитна картка. Але справжні ентузіасти на одному розкритті не зупиняються. У справжніх майстрів метелик буквально пурхає у руках!

І саме це пурхання зробило балисонги зірками кіноекрану і ютуба. До речі, філіппінці досі відкривають свої ножі двома руками. Флиппинг – американський винахід.

Увага! Для занять флиппингом балисонг повинен пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання Обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На загублені з вини користувача гвинти і розкручені вироби Гарантія не поширюється!

Чим хороший саме балисонг 180167-1?
В першу чергу, звичайно, дизайном. Полірований кінжалообразний клинок з нержавіючої сталі марки 420. Сталеві рукояті багато прикрашені орнаментом. Ніж дійсно красивий. Якщо ви прихильник більш консервативних, традиційних варіантів оформлення, ця метелик доведеться вам до душі.

До всього іншого 180167-1 ще і міцний. Клинок довжиною 100 мм має односторонню заточку (вимога, як закону, так і безпеки при флиппинге). Ніж не тільки красивий, але і практичний. Це – зовсім не іграшка. Якщо вам потрібен стильний класичний балисонг — 180167-1 відмінний образет того, що ви шукаєте.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 19
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 100
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».