Набір ножів туристичних Grand Way 19837 (3в1)

Набір ножів туристичних Grand Way 19837 (3в1)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

544

Є в наявності

6

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 19837 (3в1) – набір з трьох легких метальних ножів в зручному чохлі з щільної тканини.

В наше время метание ножа стало видом спорта и способом проведения досуга. Хотя, метание ножей во время пикников и вылазок на природу, традиция довольно таки старая. Сколько кухонных и туристических ножей загублено в процессе подобных развлечений – не перечесть. В наши, несколько более цивилизованные времена, гораздо проще (и разумней) купить специальный метательный нож. Такие специальные метательные модели значительно лучше подходят для этого дела. Метательные ножи относительно дёшевы. При этом они отличаются значительной живучестью.

Якщо ви хочете навчитися метати ножі правильно, напрацювати техніку, досягти стабільних високих результатів – спеціальний інвентар просто необхідний.

В комплект входить три однакових метального ножа, що відрізняються тільки кольором обплетення рукояті. Це типові метальні ножі для яких характерні:

Проста форма рукояті, зручна для різних захоплень.

Так як дерев'яні і пластикові накладки розколюються при ударі об мішень, вони замінені на обмотку шнуром.

Ножі виготовлені з нержавіючої сталі 420. Ця нержавійка не тільки відмінно чинить опір корозії. Вона ще і відрізняється високою в'язкістю, а значить відмінно протистоїть ударних навантажень, не сколюється і не ламається при сильних ударах. Те, що потрібно метательному ножу!

Вага 77 грам дозволяє віднести ці ножі до легкої категорії. Такі ножі найбільше підходять для початківців і непрофесіоналів. Легкий ніж краще всього підходить для нетренированной кисті. У метальника менше шансів травмувати власну руку.

Метальні ножі часто розфарбовують в яскраві кольори, що полегшують пошуки метального снаряда в траві. Але ножі з цього набору – справа особлива. На чорний фон нанесені стилізовані зображення павуків і павутини.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення