ТОП ПРОДАЖІВ

Приціл оптичний Bassell 4x28-BASSELL

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл оптичний Bassell 4x28-BASSELL

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

512

Є в наявності

26

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл постійної кратності.

Ще зовсім недавно оптичні приціли були екзотикою, а вже сьогодні вони доступні багатьом, завдяки своїй різноманітності. Оптика користується популярністю у спортсменів, військових та мисливців. Багато власників пневматичних гвинтівок оснащують їх саме оптичним прицілом, оскільки він допомагає розкрити потенціал зброї. Оптичний приціл - це досить складний прилад, який складається з декількох лінз, об'єднаних в блоки і високоточних механізмів регулювання. Приціли з постійною кратністю мають свої незаперечні плюси:

  • Невелика кількість лінз в прицілі це знижує втрати світла всередині прицільного пристосування і значно покращує якість картинки.
  • Надійність такого прицілу значно вища, тому що внутрішні механізми влаштовані значно простіше.

Приціл виконаний у удароміцному, герметичному корпусі з алюмінієвого сплаву та оснащений механізмом вертикального та горизонтального введення коригувань. Пристрілювальні барабани заховані під пластиковими захисними кришечками, що закручуються з різьблення. Приціл оснащений прицільною сіткою типу Дуплекс. Прицільна сітка «дуплекс» є хрестом у вигляді пересічених у центрі окуляра вертикальної та горизонтальної різнотовщинних ліній. Прицільна сітка з таким графічним рішенням дозволяє вирішувати відразу кілька різних завдань. Лінії більшої товщини дають можливість швидко вистрілити по мішені, що рухається навскидку, а за допомогою тонких ліній зручно прицілюватися до мішеней маленького розміру. Окуляр прицілу забезпечений діоптрійним підстроюванням.

Приціл можна встановити на окремі кільця, які можна придбати у нашому магазині. Перевагою кілець є самостійний вибір, стрілець, місця закріплення прицілу до монтажної бази. Суть цього прицілу можна висловити фразою - "багато якісної картинки за малі гроші". Водонепроникний, протиударний корпус забезпечить довгу та безвідмовну службу прицілу. Маховики поправок, діоптрійне підстроювання - ці приємні дрібниці зроблять Вашу стрілянину не тільки більш комфортною, а й більш точною. Приціл чудово підійде для встановлення на пневматичну зброю зі швидкістю вильоту кулі до 350 м/с, а також арбалет.

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25 мм
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 4
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами