Меч Старков Grand Way 16923

Код:  336752425
Довжина клинка, мм
  • 835
Матеріал клинка

Меч Старков Grand Way 16923

Код:  336752425

Немає в наявності

2 730

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way представляє вам Лід (Ice) – меч, викуваний у стародавній Валирии і передавався з покоління в покоління в будинку Старков. Лорди Вінтерфелла використовували його в битвах і в церемоніях. Останнім його власником був Нед Старк.

«Лорд Еддард Старк спішився, і його підопічний Теона Грейджой подав меч. Клинок мав власне ім'я і звався Лід. Шириною він був у долоню чоловіка, а в довжину перевищував зростання Робба. Лезо викували з валирийской сталі і зміцнили заклинаннями. Ні меча гостріше, ніж валірійскій.»

Джордж Мартін «Гра престолів. Книга 1»
Так, ви не помилилися, в даному випадку мова йде саме про книгу Джорджа Р. Мартіна «Пісня льоду і полум'я», а не про її телеэкранизации. Саме книжкового опису, а не мечу з серіалу відповідає це коллекционнное втілення «Льоду».

Так, у книзі йдеться, що клинок меча має серпанковий візерунок, а не є просто сталевим, як у серіалі. На цій репліці цей нюанс врахований і показаний.

На рукояті меча зображені біжать лютоволки (символ дому Старков), а на гарду нанесено напис «Winter is Coming» (девіз Старков). Мабуть, «Льоду» з серіалу якраз не вистачало цієї символіки. Адже за сюжетом роману, «Лід» — сімейна реліквія великого правлячого дому. Різного роду геральдичні символи йому просто необхідні.

До того ж, наша репліка поставляється з декоративним панно з геральдичним зображенням лютововка (добре відомим всім шанувальникам серії).

Лід від Grand Way досить близько повторює форми лицарського меча епохи високого середньовіччя. Це додає йому достовірності. Тому, не дивлячись на те, що дана репліка присвячена фентезі-книзі, вона не виглядає казкової або іграшкової. Клинок виготовлений з цієї сталі, рукоять і гарда досить масивні і виглядають правдоподібно. Якщо ви візьмете Лід в руки, то відчуєте приємну тяжкість середньовічного лицарського зброї.

Те, що меч зроблений саме по книзі-джерела, а не по серіалу, навіть надає йому наліт певної елітарності. Завдяки якісному виконанню, вдалому дизайну і наявності «того самого герба» і «тієї самої написи», цей меч буде відмінним поповненням колекції і чудовою прикрасою інтер'єру. Ну а для фанатів серії його значимість справді незаперечна!
Цей епічний, легендарний клинок повинен бути на стіни будь-якого колекціонера!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 55
Товщина клинка, мм
  • 4.7
Довжина клинка, мм
  • 835
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».