Котушка для боуфишинга JK Archery 2003bowfishing

Котушка для боуфишинга JK Archery 2003bowfishing

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

1 872

Є в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

«Боуфишинг» — слово, яке прийшло до нас з англійської мови. Його буквально можна перекласти як «рибалка цибулею». Як зрозуміло з назви, мається на увазі полювання на рибу з допомогою цибулі (або арбалета) і стріл.

Боуфишинг — вид дозвілля досить популярний у світі. Тому, як сама рибалка з цибулею, так і спорядження для неї безперервно еволюціонують. Вже розроблено досить багато спеціального спорядження та аксесуарів. Один з найважливіших – котушка.

Під час боуфишинга використовуються котушки різних типорозмірів, в залежності від розміру передбачуваної здобичі. Багатьом рибалкам не подобається, як працюють фірмові котушки. Наприклад, вони скаржаться, що котушка не встигає скидати волосінь зі шпулі. Це не дивно, якщо врахувати, що стріла (а значить і шнур) летять куди швидше, ніж при звичайному занедбаності рибальської снасті. Тому вони укладають шнур в пластикову пляшку. Відсутність опору вильоту шнура дозволяє робити більш точні далекі постріли.

Зрозуміло, спеціальні аксесуари для боуфишинга завжди будуть показувати в рази більш високу ефективність, ніж кустарні. При лові ж активною і сильною риби використання «самопальних» аксесуарів просто неприпустимо. Ви просто не зможете вивести сильну рибу за допомогою самопальної котушки.

Bowfishing-2003 – котушка в стилі «ретривер» (Retriever/Bail/Bottle Style Reel), вона не має шпулі, замість цього шнур укладається в спеціальний пластиковий контейнер-«бутель».
Змотування шнура назад в контейнер здійснюється при натисканні важеля. Коли до важеля не додається зусилля, шнур вільно розмотується. Позитивною рисою конструкції є той момент, що ролики, сматывающие шнур, одночасно віджимають його від надлишків води.

Якщо вам потрібна проста, але надійна котушка, що забезпечує швидкий і точний політ стріли, bowfishing-2003 – саме ваш варіант. На відміну від кустарних конструкцій, вона спеціально створена для боуфишинга, міцна, надійна, стійка до корозії і тому не підведе вас.

Котушки в стилі ретривер найчастіше використовуються для лову невеликої та середньої риби. Якщо ви збираєтеся на полювання за чимось по-справжньому великим, рекомендуємо все ж використовувати потужну безынерционную модель.

Характеристики

Призначення
Матеріал
  • Пластик
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами