Мисливський ніж Grand Way 2692 HWP-G

Код:  336752581
Довжина клинка, мм
  • 130
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 220

Мисливський ніж Grand Way 2692 HWP-G

Код:  336752581

Немає в наявності

1 210

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

На сьогоднішній день, незважаючи на широке поширення доладних ножів, нескладні ножі не втратили своєї актуальності. Ніж в нашому сучасному світі не перестав бути незамінною річчю, як для повсякденного носіння, так і для поїздок на природу. Хороший, якісний ніж – це запорука того, що відпочинок пройде з комфортом, адже якісний виріб може виконувати величезну кількість завдань, при цьому, не обтяжуючи сумку.

Ніж 2692 HWP-G отримав досить великий, широкий клинок із сталі 440С. Вже приблизно 40 років ця сталь є "класичною" у виробництві ножів і зберігає за собою звання одного з самих популярних ножових сталей. 440C має досить високими механічними і технологічними властивостями, і буде хорошим вибором для універсального або мисливського ножа. Основними перевагами даної сталі є вдале поєднання стійкості ріжучої кромки, корозійної стійкості і прекрасної міцності. Невелика фальшлезвие розташоване на узвозі обуха, додатково збільшує твердість клинка в поперечному напрямку. Закруглення леза збільшує довжину ріжучої кромки, що наділяє ніж прекрасними обробними властивостями.

Рукоять ножа 2692 HWP-G виконана з палісандра. Для виробництва рукоятей ножів, палісандр застосовується відносно не давно, але з-за своїх декоративних і фізичних властивостей швидко придбав популярність серед любителів клинкової зброї. Рукоятку овального перетину, незважаючи на прості форми, чудово лягає в руку, і забезпечує надійний хват. Для запобігання руйнування і псування, рукоять захищена латунним больстером і потужним навершием. Така рукоять не тільки красива, у неї є ще одна перевага - взимку вона не холодить руку. Деревина рукояті оброблена гідрофобізатори і антисептиками, що робить її стійкою до дії вологи і шкідників. Отвір у наверші передбачає можливість використання темляка. В комплект поставки ножа входять поясні піхви з натуральної шкіри вищого ґатунку.

Прості, але виключно витончені форми ножа, доповнюються чудовими матеріалами клинка та руків'я. Робочий ніж не тільки може, але і повинен бути красивим! Полірований, гарний клинок, прикрашений малюнком класичному мисливському стилі, відмінна рукоять не залишать Вас байдужим. Прекрасна сталь, універсальність леза дозволить Вам легко використовувати це ножа для виконання практично усіх видів ножових робіт. Grand Way 2692 HWP-G – це ніж, на який можна впевнено покластися і в міських умовах, і при виїзді на природу.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 39
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 130
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».