Мисливський ніж Grand Way 1578GW

Код:  336752608
Довжина клинка, мм
  • 120
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 180

Мисливський ніж Grand Way 1578GW

Код:  336752608

Є в наявності

638

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 1578 – мисливський ніж в подарунковому виконанні.

Мисливський ніж – вірний супутник людини з найдавніших часів. Звичайно, сучасні рушниці та карабіни стали настільки надійні, що ножі давно вже втратили свою роль останнього засобу самооборони. Але роботи для них все одно менше не стало. Оброблення видобутку, роботи з облаштування табору, готування і лагодження спорядження – список цей можна продовжувати до нескінченності. Продовжує ніж залишатися і відмінним подарунком. Причому не тільки мисливцеві, але будь-якому чоловіку взагалі.

Звичайно ж, подарунковий ніж повинен і виглядати відповідно. З цією метою клинки прикрашають декоративними гравировками, травленням, виштамповками. Як правило, з малюнками, що зображують сцени полювання, дичину в умовах дикої природи, мисливських собак, що йдуть по сліду і т. п. Прикрашений таким чином ніж виглядає просто чудово і є ефектним і незабутнім подарунком.
Grand Way 1578 – класичний мисливський ніж. Він міцний, зручний і красивий. Накладки рукоятки виконані з Rosewood. Завдяки попередній обробці матеріал рукояті не боїться впливу вологи, крові, жиру, риб'ячої слизу та інших активних рідин, що не плавиться на сонці і не примерзає до руки на морозі. Додатковий комфорт і впевненість надає надзвичайно вдало обрана ергономічна форма рукояті.
Досить великий упор для рук робить і без того зручну ручку ще більш безпечною, а через отвір в районі торцевій частині можна протягнути темляк.

Клинок ножа виготовлений з нержавіючої сталі марки 440С. Цей сплав добре пручається корозії і механічних впливів, довго тримає заточку. Форма клинка – дроп пойнт (Drop Point). Вістря клинка акцентовано спрямоване вперед, що забезпечує ножу здатність потужно і точно колоти і протикати. Увігнуті Спуски. На обуху є зручна насічка під великий палець. Ріжуча кромка закінчується тупим ділянкою – рикассо, яке допоможе акуратно заточити ніж, не пошкодивши його больстер.

Так як ніж – подарунковий, його клинок прикрашений гарним рельєфним малюнком, що зображує архара на тлі рослинного орнаменту. Можна сказати, що такі прикраси традиційні для мисливських ножів. Малюнок якісний і дуже підходить до дизайну Grand Way 1578. Такий ніж дійсно може стати не тільки зручним і безпечним ріжучим інструментом мисливця, але і відмінним подарунком.


Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 120
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».