Приціл оптичний Discovery VT-R 3-12x40

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 12
Максимальна кратність, х
  • 3

Приціл оптичний Discovery VT-R 3-12x40

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

2 176

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery VT-R 3-12x40 – простий, надзвичайно легкий (всього 365 р) і при цьому недорогий оптичний приціл, який відмінно підійде для встановлення на пневматику різних типів або карабіни під патрон .22LR.

Discovery VT-R 3-12x40 можна сміливо рекомендувати початківцям стрільцям, яким потрібна недорога і проста в обігу оптика для напрацювання навичок і тренування.

Дана модель володіє наступними особливостями конструкції:

• Міцний алюмінієвий корпус.

Незважаючи на те, що Discovery VT-R 3-12x40 має малу вагу, він надійно і міцно зібраний. Приціл без проблем переносить поштовхи і струси, а значить цілком підходить для активної експлуатації навіть в польових умовах. Окрім іншого, його корпус герметичний і заповнений азотом, що підвищує вологостійкість конструкції і перешкоджає запотіванню лінз.

• Якісно виконана оптика.

Лінзи прицілу виконані з якісного скла покритого багатошаровим покриттям антивідблиску. Discovery VT-R 3-12x40 забезпечує стрілку чисте і чітке спостережуване зображення і досить широке поле зору. Приціл має змінною кратністю (3-12х). Змінне оптичне збільшення підвищує універсальність цієї моделі і розширює діапазон відстаней для точного пострілу. Кільце зміни кратності розташоване на окулярі. Вхідна лінза діаметром 40 мм забезпечує комфортні показники вихідної зіниці, що додатково підвищує яскравість зображення, а також комфорт і зручність експлуатації прицілу навіть не дуже досвідченим стрільцем.

• Захисні кришки-фліпи в комплекті.

Загальновідомо, що оптика з багатошаровим покриттям, потребує додаткового захисту. Її можна пошкодити, навіть грубо і неправильно протерши. Легкознімні відкидні захисні кришки надійно захистять об'єктив і окуляр прицілу від пошкоджень і впливу середовища. Приємною рисою Discovery VT-R 3-12x40 є той факт, що він комплектується таким захистом за замовчуванням.

• Прицільна сітка типу MIL-DOT.

MIL-DOT – класична прицільна сітка так званого тактичного типу. Вона являє собою перехрестя з нанесеними на нього точками (мілами). Видиме відстань між точками на дистанції 100 м приблизно дорівнює 10 див. Прицільні сітки тактичного типу розроблені з метою полегшення стрільби по віддаленим цілям. Розташована прицільна сітка у другій фокальній площині. Таке рішення стандартно для бюджетних прицілів. Воно дозволяє суттєво знизити їх вартість. Але, крім того, дане положення прицільної сітки має свої додаткові плюси. У такому прицілі лінії розмітки залишаються однаково тонкими навіть при максимальному наближенні. Що, при певному навику, полегшує стрілянину по дрібним і рухомим цілям.

• Механізм внесення поправок.

Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиков, надійно закритих кришками на різьбі. Цей спосіб захисту частіше зустрічається саме в мисливських прицілах. Він оберігає виставлені установки від випадкового зачіпання при транспортуванні. Навіть якщо у вас недостатньо досвіду, можна просто передати приціл дря пристрілки фахівця, а потім нагвинтити на барабанчики кришки і взагалі не торкатися їх. Барабанчики обертаються з добре чутними кліками. Ціна однієї поправки – ¼ МОА (0,7 мм на 100 м).

Якщо ви є щасливим володарем гвинтівки калібру .22LR, пневматики СО2 або РСР – Discovery VT-R 3-12x40 стане для вас відмінним вибором.
Цей приціл легкий, міцний, дає чітку яскраву «картинку» і при цьому вкрай простий в експлуатації. Він з успіхом підійде навіть починаючому стрілку.
У комплекті з прицілом йде пара настановних кілець під планку Weaver, що дає досить велику варіативність його кріплення до різних видів зброї.

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 12
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами