Кінджал Масонський церемоніальний Grand Way 6819GW

Код:  336752749
Довжина клинка, мм
  • 250
Матеріал клинка

Кінджал Масонський церемоніальний Grand Way 6819GW

Код:  336752749

Немає в наявності

765

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кинджал 6819 від Grand Way – розкішна репліка церемоніального масонсокого зброї. Кинджал виглядає ефектно і несе на собі всю відповідне символіку. При цьому він набагато краще, ніж меч впишеться в обмежений простір сучасного інтер'єру. Кинджал постачений підставкою, завдяки якій його легко можна встановити на письмовому столі, у вітрині чи на книжковій полиці.

Масони — таємне товариство, яке є невід'ємною і важливою частиною європейської історії. Велика частина історії Ордена досі покрита таємницею. Тим не менш, добре відомо, що в житті масонів важливе місце займали різного роду церемонії і ритуали. Досить важливу роль у проведенні яких грав і меч.

Вживання меча як важливого церемоніального символу є спадщиною лицарських орденів. Меч використовувався при посвяченні в масони, на мечі приносилися клятви, меч, як важливий символ, був присутній під час зборів.

Масонські мечі часто прикрашалися різного роду символікою, важливою для членів суспільства.

На репліку від Grand Way ми можемо побачити зображення:
На наверші.
П'ятикутна зірка емблема світового Порядку) і літера «G» («The Great Architect», великий творець, важливий для масонів символ бога-творця).
На гарді.
Циркуль і косинець, висок (свого роду "корпоративні" символи суспільства вільних мулярів), сонце і місяць, Всевидюче Око і Книга Обрядів.

Дана репліка виготовлена з якісної нержавіючої сталі, вона добротно зібрана і оформлена вельми красиво. Такий кинджал дійсно здатний прикрасити інтер'єр або стати прекрасним пам'ятним подарунком.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 250
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».